Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, η ρεβάνς θα είναι κόλαση»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

© PrtScr

Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, η ρεβάνς θα είναι κόλαση»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:53 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 15.02.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Λάτσιο κόντρα στην Μπάγερν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το αποτέλεσμα, ενώ τους... προειδοποίησε ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Η σκληροτράχηλη Λάτσιο δεν «μάσησε» απέναντι στην Μπάγερν και χάρη στο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 στο «Ολίμπικο» στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Champions League. Οι Λατσιάλι απέκτησαν μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της 5ης Μαρτίου στο Μόναχο.

Παράλληλα, η Λάτσιο νίκησε σε νοκ-άουτ φάση Champions League μόλις για δεύτερη φορά και πρώτη μετά από 23 χρόνια και το 1-0 επί της Βαλένθια το 2000.

Ο τεχνικός των Λατσιάλι, Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά παρέμεινε και προσγειωμένος, γνωρίζοντας ότι η ρεβάνς της «Αλιάντς Αρένα» θα είναι ένα πολύ δύσκολη για την ομάδα του. 

«Ήταν μία νίκη που την πήραμε υποφέροντας. Επικρατήσαμε απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης αν και υπάρχει ένα μικρό παράπονο επειδή θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ στο φινάλε. Μου άρεσε η μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Παίξαμε με μυαλό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε επίγνωση πως στη ρεβάνς θα πάμε σε μία κόλαση», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο 65χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Η Μπάγερν είναι δυνατή, επιτίθεται με πολλούς παίκτες και σε δυσκολεύει, όμως από την άλλη πλευρά αφήνουν κενούς χώρους και εμείς καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε. Με εντυπωσίασαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της που μπήκαν στο δεύτερο μέρος όπως ο Τελ. Γενικά έχουν παίκτες στο ρόστερ τους που προκαλούν τρόμο στον αντίπαλο».