Τούχελ: «Δεν κέρδισε η Λάτσιο, η Μπάγερν το έχασε - Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου» (vid)

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Τούχελ: «Δεν κέρδισε η Λάτσιο, η Μπάγερν το έχασε - Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου» (vid)

Κώστας Τόπας 09:08 - 15.02.2024

Ο Τόμας Τούχελ δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί η Μπάγερν Μονάχου έχασε τόσο δραστικά την αυτοπεποίθησή της, μιλώντας παράλληλα για το μέλλον του στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν του Τόμας Τούχελ υπέστη νέο πλήγμα αυτή την Τετάρτη (14/02) καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Λάτσιο στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League. Αυτή η ήττα ήρθε τέσσερις ημέρες μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, πρωτοπόρου της Bundesliga, με 3-0, αφήνοντας την ομάδα του Μονάχου πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Ο Τούχελ δήλωσε μετά την ήττα από τη Λάτσιο: «Θα έπρεπε να είχαμε πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, όταν δημιουργήσαμε δύο ή τρεις καθαρές ευκαιρίες, υπήρξε αντίδραση από την πλευρά μας (μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν, αλλά μετά την ανάπαυλα. χαμένη. η ασφάλειά μας. Είμαστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι για την ήττα. 

Νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι, δεν είμαι σίγουρος ότι το κέρδισε η Λάτσιο. Δεν είμαι σίγουρος γιατί χάσαμε την πεποίθησή μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τα καταφέραμε και μετά μείναμε πίσω», είπε ο Τούχελ στην UEFA και την Amazon Prime Video Italia.

Δεδομένων των φημών για πιθανή αποβολή του, ο Τόμας Τούχελ είπε μετά την ήττα του πρώτου αγώνα της φάσης των 16 από τη Λάτσιο: «Αν ανησυχώ για το μέλλον μου; Όχι, δεν είμαι, και θέλω απλώς να μιλήσω για το παιχνίδι».