Ο συγκινητικός λόγος που ο Μαραντόνα φορούσε πάντα δύο ρολόγια στα χέρια του

Ο συγκινητικός λόγος που ο Μαραντόνα φορούσε πάντα δύο ρολόγια στα χέρια του

Κώστας Τόπας 13:01 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 08.05.2023

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα όπου κι αν βρισκόταν είχε στα χέρια του δύο ρολόγια. Ο λόγος; Συγκινητικός. Οπως άλλωστε αποκάλυψε το «Φαινόμενο», Ρονάλντο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών τον Νοέμβριο του 2020. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ενώθηκε για να αποτίσει τα σέβη του σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία μετά την επιβεβαίωση της δυσάρεστης είδησης.

Ο «Ντιεγκίτο» είχε τα ελαττώματά του, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αγαπήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία, ειδικά στην Αργεντινή και από όλους εκείνους που είχαν το προνόμιο να αγωνιστούν μαζί του. Ακόμη και οι Βραζιλιάνοι αγάπησαν τον Αργεντινό θρύλο, συμπεριλαμβανομένου του Ρονάλντο, ενός άλλου διεκδικητή για την ιδιότητα του καλύτερου παίκτη του ποδοσφαίρου.

Ο δύο φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Μαραντόνα μετά τον θάνατο του. Ο Ρονάλντο, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος του ποδοσφαίρου, παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ λυπημένος» όταν άκουσε τα νέα τα δυσάρεστα νέα.

«Ο Ντιέγκο άφησε μια απίστευτη κληρονομιά στο ποδόσφαιρο. Η απώλειά του είναι πολύ δύσκολη» είπε στην Mirror. «Η είδηση ​​με ξάφνιασε και στενοχωρήθηκα. Θέλω να στείλω την αγάπη μου στην οικογένειά του. Άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων και θα είμαι πάντα ευγνώμων για την έμπνευση που μου παρείχε», ανέφερε αρχικά ο «R9».

Ο Ρονάλντο στη συνέχεια διηγήθηκε μια συγκινητική ιστορία που αφορούσε τον εκλιπόντα φίλο του, εξηγώντας γιατί ο θρύλος της Αργεντινής φορούσε πάντα δύο ρολόγια, όπου κι αν ταξίδευε. Είχε αναφερθεί ότι ο Μαραντόνα φορούσε δύο ρολόγια όταν ταξίδευε το ένα για να έχει την ώρα στην πόλη που βρισκόταν και το άλλο για την ώρα στην Αργεντινή.

Τα δύο ρολόγια του Μαραντόνα

Όμως ο Ρονάλντο αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

«Μία από τις πρώτες φορές που ήρθε να με επισκεφτεί στη Μαδρίτη είχαμε δείπνο. Ο Ντιέγκο έφερε δύο ρολόγια και δεν πήγαινε πουθενά χωρίς αυτά. Τον ρώτησα γιατί φορούσε και τα δύο και είπε ότι του τα είχε κάνει δώρο η κόρη του και από τότε δεν τα είχε βγάλει ποτέ. Στο τέλος του γεύματος μας έβγαλε ένα και μου το έκανε δώρο. Δεν ήθελα να το δεχτώ, αλλά θύμωσε και δεν είχαν άλλη επιλογή. Θα το φροντίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου ως υπενθύμιση της γενναιοδωρίας και της φιλίας του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.