Ο Μάρκος Αντόνιο παραμένει στα πιτς 40 μέρες μετά την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη

Μάρκος Αντόνιο

i

© PrtScr

Ο Μάρκος Αντόνιο παραμένει στα πιτς 40 μέρες μετά την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη

Ο Μάρκος Αντόνιο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει την άμεση επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο. Το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έληξε αισίως και ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο.

Μπορεί με την έλευση του 23χρονου ποδοσφαιριστή να υπήρξε μία μεγάλη ικανοποίηση στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο», ωστόσο σαράντα μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του και ο Βραζιλιάνος παραμένει ακόμη στα πιτς.

Να θυμίσουμε πως μετά την ολοκλήρωση της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ θα έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα-βουνό. Η αρχή θα γίνει την επόμενη Κυριακή (22/10) με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα δύο σερί ντέρμπι σε Opap Arena και «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και τα δύο ματς με την Αμπερντίν σε Σκωτία και Τούμπα για το Conference League.

Ο στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι η άμεση ένταξη του Μάρκος Αντόνιο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με σκοπό να προστεθεί ακόμη ένα σημαντικό εργαλείο στη φαρέτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε όσα έγιναν στη σημερινή προπόνηση (11/10), με τον Φιλίπε Σοάρες να συνεχίζει κι αυτός το ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο εκτός από τον Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Οι δυνατές προπονήσεις έλειψαν λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Πλέον όμως λόγω διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, το τεχνικό επιτελείο έχει τη δυνατότητα να… τρέξει τους παίκτες, με μοναδικό στόχο η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη και πιο δυνατή με την επανέναρξη.

Την Τετάρτη (11.10) οι ρυθμοί ανέβηκαν. Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις passing game, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα δούλευε στα τελειώματα μετά από σέντρα, το άλλο έκανε ασκήσεις με τον προπονητή πάνω στο pressing.

Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Για την Πέμπτη (12.10) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία στις 10:30 και στις 18:00».