«Ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον Ζερόμ Μπόατενγκ»

«Ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον Ζερόμ Μπόατενγκ»

Sportal newsroom 14:25 - 10.10.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία, ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ έχει δεχθεί κρούση από ελληνική ομάδα.

Ο 35χρονος στόπερ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά, είχε προσκληθεί από την πρώην ομάδα του (2011-2021), Μπάγερν Μονάχου για προπονήσεις λόγω των τραυματισμών και των τεσσάρων κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ για το ματς Κυπέλλου με τη Μίνστερ.

Ωστόσο, οι Βαυαροί γνωστοποίησαν πως Ουπαμεκανό και Κιμ μπορούν να επιστρέψουν και να αγωνιστούν χωρίς πόνους άρα τη δεδομένη περίοδο δεν θα χρειαστεί τον Μπόατενγκ, για τον οποίο υπήρξαν και αντιδράσεις από τους οπαδούς του συλλόγου. 

Ετσι, ο Γερμανός στόπερ συνεχίζει την αναζήτηση για τη νέα του ομάδα, κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με τους Βαυαρούς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο πολύπειρος αμυντικός βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία και συγκεκριμένα το «Sky Sport Deutschland», ο Μπόατενγκ ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας υπάρξει αποδέκτης πρότασης από ελληνική ομάδα!

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν αναφέρει το όνομα του ελληνικού συλλόγου, ωστόσο όπως τονίζει αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Οι οπαδοί της Μπάγερν τα «έχωσαν» στον Αθλητικό Διευθυντή των Βαυαρών λόγω... Μπόατενγκ
BUNDESLIGA

08:50 - 09.10.2023

Οι οπαδοί της Μπάγερν τα «έχωσαν» στον Αθλητικό Διευθυντή των Βαυαρών λόγω... Μπόατενγκ

Στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ, οι οπαδοί των Βαυαρών εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον Αθλητικό Διευθυντή έπειτα κι από τις επαφές που είχε με τον Ζερόμ Μπόατενγκ.

«Μία από τις ελληνικές ομάδες έκανε προσφορά για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014, χωρίς ξέρουμε ακόμα το όνομά της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο γερμανικό δημοσίευμα.

Ο 35χρονος Γερμανός στόπερ εντάχθηκε στη Λυών το 2021 με υψηλές προσδοκίες, ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα με βάση το βαρύ όνομα και τις υψηλές αποδοχές του συμβολαίου του. Με τους «Λιονέ» κατέγραψε συνολικά 35 εμφανίσεις, με απολογισμό δύο τέρματα. Με τη φανέλα της Μπάγερν μέτρησε 363 εμφανίσεις, πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε 25 ασίστ. Με τους Βαυαρούς σήκωσε δυο Champions League, ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και UEFA Super Cup, εννέα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και άλλα τόσα Super Cup.