Οι οπαδοί της Αμπερντίν ξεκίνησαν έρανο για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Οπαδοί Αμπερντίν

i

© PrtScr

Οι οπαδοί της Αμπερντίν ξεκίνησαν έρανο για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:27 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 08.10.2023

Οι οπαδοί της Αμπερντίν σκοπεύουν να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό πανό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τις νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές των ομίλων του Conference League κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αμπερντίν με σκοπό να κάνει το 3/3 και να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Μπορεί η αναμέτρηση στην Σκωτία να καθυστερεί, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 26/10, ωστόσο οι οπαδοί του σκωτσέζικου συλλόγου έχουν στρέψει από τώρα την προσοχή τους. 

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Αμπερντίν έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν χρήματα διαδικτυακά, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα, εντυπωσιακό όπως αναφέρουν οι ίδιοι, κορεό στο ματς με τον Δικέφαλο

Μάλιστα, οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως: «θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, καθώς θα έχουμε απέναντι μας μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης», αναφερόμενοι στους φίλους του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να οργανώσουν ακόμη μία εκδρομή.

Ο ΠΑΟΚ «τρόλαρε» γκρινιάρη οπαδό: «Να σας ζήσει ο γιος σας, Ραζβάν»

Ο ΠΑΟΚ «τρόλαρε» στα social media έναν οπαδό της ομάδας του, ο οποίος είχε κριτικάρει τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα social media του Δικεφάλου απέδειξε το χιούμορ που διαθέτει μέσω μιας απάντησης, με την οποία «τρόλαρε» έναν οπαδό της ομάδας. Ένα συχνό φαινόμενο στις μέρες μας είναι ο λεγόμενος «προπονητής» της κερκίδας. Με αυτόν τον όρο εννοούμε τους οπαδούς που ασκούν συνεχώς κριτική στις επιλογές του προπονητή και έχουν τη δική τους «σωστή» άποψη.

Ένας τέτοιος ήταν και ο φίλος του ΠΑΟΚ που μπήκε στον κόπο να σχολιάσει στα social media τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Συγκεκριμένα ο οπαδός του «δικέφαλου» έγραψε στον Ρουμάνο τεχνικό ότι αν νικήσει παιχνίδι με αυτή την ενδεκάδα τότε θα δώσει το όνομα του στον γιο του. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θέλησε να «τρολάρει» τον οπαδό του και απάντησε στο σχόλιο του. Το επίσημο προφίλ του ΠΑΟΚ ευχήθηκε τα καλύτερα στον μικρό Ραζβάν, ο οποίος φαίνεται να βαπτίστηκε πρόωρα...