Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Σε ανοδική πορεία η Αμπερντίν στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Σε ανοδική πορεία η Αμπερντίν στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη

Γιώργος Σακελλαρίου 19:27 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 07.10.2023

Η Αμπερντίν, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, υποδέχεται την Κυριακή τη Σεντ Τζόνστον και θέλει την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Η Αμπερντίν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, παίζει αύριο εντός έδρας με την ουραγό Σεντ Τζόνστον και στόχος της είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτη στη σειρά.

Η Αμπερντίν, η οποία θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στις 26 του μήνα, νίκησε 4-0 τη Ρος Κάουντι, τρεις μέρες αργότερα λύγισε την ίδια ομάδα με 2-1 για το Λιγκ Καπ και την περασμένη αγωνιστική θριάμβευσε στην έδρα της Ρέιντζερς με 3-1. Την περασμένη Πέμπτη να θυμίσουμε ότι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ελσίνκι, αποτέλεσμα που ασφαλώς βολεύει τον ΠΑΟΚ.

Ο φορ της Αμπερντίν Μπόγιαν Μιόβσκι αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του σχολίασε: «Κερδίσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδια στη Σκωτία και πήραμε έναν βαθμό κόντρα στην Ελσίνκι, οπότε ανυπομονούμε την Κυριακή γι’ άλλη μια νίκη, ώστε να πάμε στη διακοπή για τις εθνικές με ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε ψηλά την πίεση, πιστεύω ότι θα σκοράρουμε και θα νικήσουμε την Κυριακή».

Ο μέσος Γκριμ Σίνι συμπλήρωσε: «Παίξαμε καλά με την Ελσίνκι και είμαστε απογοητευμένοι που δεν νικήσαμε. Δεν μπορέσαμε να βρούμε το δεύτερο γκολ κι αυτό είναι δύσκολο να το χωνέψουμε σε ένα παιχνίδι, όπου ένιωσα ότι ήμασταν κυρίαρχοι στα 90 λεπτά. Έχουμε τώρα τη Σεντ Τζόνστον και οφείλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου, σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι το γκολ. Έχουμε μερικά παιδιά που μπορούν να το κάνουν αυτό και να το κάνουν πολύ καλά. Ο Μιόβσκι είναι προφανώς ένα καλό δείγμα της κατάστασής μας αυτή τη στιγμή. Πεινάει για το γκολ, ακόμα και στην προπόνηση.

Σε κάθε περίπτωση, το πρωτάθλημα είναι πολύ σφιχτό αυτή τη στιγμή. Κάθε ομάδα παλεύει για βαθμούς. Τα παιχνίδια είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά από ό,τι ήταν παλιά. Είμαστε αήττητοι για τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε να εξελιχθούμε κι άλλο».