Η παρακάμερα από το θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ (vid)

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

i

© PrtScr

Η παρακάμερα από το θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ (vid)

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV από τον θρίαμβο του Δικεφάλου κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα.

Ο τρομερός ΠΑΟΚ με... λυτρωτή τον Κουλιεράκη «λύγισε» την Άιντραχτ και πήρε μία σπουδαία νίκη (2-1). Ο νεαρός στόπερ εξιλεώθηκε για το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Ζίβκοβιτς με απευθείας φάουλ.

Με αυτό το σπουδαίο τρίποντο, ο Δικέφαλος απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του ομίλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στις δύο αναμετρήσεις με την Αμπερντίν.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, η οποία τα είχε... όλα. Στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά και το... buzzer beater του Κουλιεράκη.

Ο Τσιγγάρας έχει μαντικές ικανότητες!

Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό και βοήθησε την ομάδα του με το πάθος του και τα πολλά τρεξίματά του στα λεπτά που αγωνίστηκε. Μάλιστα, ο Έλληνας μέσος απ’ ότι φαίνεται ή είναι εξαιρετικός στο διάβασμα των παιχνιδιών ή έχει μαντικές ικανότητες, αφού πριν το παιχνίδι ρωτήθηκε on camera για το ποιο θεωρεί πως θα είναι σκορ της αναμέτρησης και απάντησε σωστά, δηλαδή 2-1! 

Από την άλλη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπεσε πολύ κοντά, αφού προέβλεψε τη νίκη του Δικεφάλου με ένα γκολ διαφορά, αλλά δεν πέτυχε το σκορ, καθώς είπε 3-2. Άξιο αναφοράς είναι πως και οι δύο πίστευαν στη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μιας ομάδας από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, που το 2022 κατέκτησε το Europa League και πέρσι έφτασε στους 16 του Champions League, εκεί που σε διπλά παιχνίδια αποκλείστηκε από τη Νάπολι.