Ο Λουτσέσκου τους κρατά προσγειωμένους

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Ο Λουτσέσκου τους κρατά προσγειωμένους

Οι αντιδράσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη νίκη του Δικεφάλου με 2-1.

O Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ και τη νίκη του Δικεφάλου με 2-1 είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πρώτη θέση. Το σημαντικό είναι πως θέλαμε και κατακτήσαμε τη νίκη. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο και έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Η Άιντραχτ είναι μία πολύ δυνατή, γρήγορη ομάδα, που παράγει ποδόσφαιρο. Το ίδιο και η Αμπερντίν και η Ελσίνκι. Να χαρούμε το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο πέρα από αυτό».

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ επανέλαβε κάτι παρόμοιο και στη συνέντευξη τύπου αναφέροντας: Είναι ένα ακόμη μικρό βήμα μπροστά, έχουμε ακόμη τέσσερα ματς, 12 βαθμοί. Ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες, πώς σκέφτομαι, κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, τώρα είναι ο Ατρόμητος».

Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής του Δικεφάλου με τη λήξη του αγώνα συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και τους συνεργάτες του, τονζοντας ωστόσο πως χρειάζεται όλοι να είναι προσγειωμένοι, διότι ναι μεν οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο και βρίσκονται πέντε βαθμούς μπροστά από την Άιντραχτ, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Ήταν χαρακτηριστική η λέξη που χρησιμοποιούσε, αφού συνεχώς έλεγε «κάλμα-κάλμα».

Πρέπει να σημειωθεί όμως, πως δεν έκρυβε τη χαρά του όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα του ακολούθησε πιστά το τακτικό του πλάνο και μέσω αυτού ήρθαν οι τρεις βαθμοί.

Πλέον, ο Λουτσέσκου θα περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης με την οικογένεια του στο Βουκουρέστι και θα επιστρέψει από βδομάδα, προκειμένου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ και πάλι, μιας και η ομάδα έχει ρεπό λόγω της διακοπή για τις εθνικές ομάδες και τις εκλογές.