Τραπ: «Σκάνδαλο η αποβολή μου, είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χειρονομεί»

Κέβιν Τραπ

i

PrtScr

Τραπ: «Σκάνδαλο η αποβολή μου, είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χειρονομεί»

Sportal newsroom 10:23 - 06.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ, Κέβιν Τραπ χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την αποβολή του και ισχυρίστηκε ότι είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει χειρονομίες.

Με λυτρωτή τον Κουλιεράκη, ο οποίος πέτυχε «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προκλήθηκε ένταση στη φυσούνα με αποτέλεσμα να δουν κόκκινη κάρτα ο Κέβιν Τραπ και ο Μεϊτέ του ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την αποβολή του και ισχυρίστηκε ότι είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει χειρονομίες. 

«Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Μόλις έληξε το παιχνίδι είδα πολλούς να τρέχουν προς τη φυσούνα. Στη συνέχεια πιθανώς υπήρξαν προκλήσεις από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι. Μετά είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χειρονομεί. Του είπα να ηρεμήσει και εκείνος είπε κάτι προς εμένα. 

Στη συνέχεια ο διαιτητής μου δίνει κόκκινη. Είναι σκάνδαλο για εμένα πραγματικά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν στη συνέχεια συγνώμη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν στον διαιτητή για να του πουν ότι δε φταίω σε κάτι. Τους ευχαριστώ γι΄αυτό. Ο διαιτητής επέμεινε στην απόφαση του και δε γνωρίζω γιατί το έκανε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.