Τοπμέλερ: «Μετά τα όσα έγιναν σήμερα, θα τα πούμε στην Φρανκφούρτη»

Η ένταση στην Τούμπα

i

© Intime

Τοπμέλερ: «Μετά τα όσα έγιναν σήμερα, θα τα πούμε στην Φρανκφούρτη»

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, σχολίασε την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ (2-1), ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο τρομερός ΠΑΟΚ με... λυτρωτή τον Κουλιεράκη «λύγισε» την Άιντραχτ και πήρε μία σπουδαία νίκη (2-1). Ο νεαρός στόπερ εξιλεώθηκε για το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Ζίβκοβιτς με απευθείας φάουλ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός των Γερμανών Ντίνο Τοπμέλερ, σχολίασε τη φάση με τον Βιεϊρίνια και το fair play που δεν τήρησε, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας στον όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Όσον αφορά τη φάση με τον Βιεϊρίνια: «Δεν υπήρχε κάτι για να γίνει fair play. Δεν έπρεπε να ξαπλώσει ο Βιεϊρίνια. Δεν χρειάζεται να μας δείχνουν με το δάκτυλο».

Σχετικά με τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι με τον ΠΑΟΚ θα παίξουμε για την πρωτιά του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα αλλά απομένουν ακόμα 4 ματς. Και ένα από αυτά είναι στη δική μας έδρα με μία καυτή ατμόσφαιρα ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια στο φινάλε».