UEFA για το γκολ του Κουλιεράκη: «Μία αξέχαστη νύχτα για τον ΠΑΟΚ» (vid)

Γκολ Κουλιεράκη

i

© Intime

UEFA για το γκολ του Κουλιεράκη: «Μία αξέχαστη νύχτα για τον ΠΑΟΚ» (vid)

Μέσω των social media η UEFA αναφέρθηκε στο «χρυσό» γκολ του Κουλιεράκη, το οποίο χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Άιντραχτ (2-1).

Ο τρομερός ΠΑΟΚ με... λυτρωτή τον Κουλιεράκη «λύγισε» την Άιντραχτ και πήρε μία σπουδαία νίκη (2-1). Ο νεαρός στόπερ εξιλεώθηκε για το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Ζίβκοβιτς με απευθείας φάουλ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόσθεσε ακόμη μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στο παλμαρέ της, ενώ από τη νίκη κόντρα στους Γερμανούς δεν έμεινε... ασυγκίνητη ούτε η UEFA, η οποία μέσω των social media αναφέρθηκε στο «χρυσό» γκολ του νεαρού στόπερ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μία αξέχαστη νύχτα για τον ΠΑΟΚ».

Κωνσταντίνε Κουλιεράκη από τι είσαι φτιαγμένος;

Το ρολόι στον φωτεινό πίνακα της Τούμπας έδειχνε το 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Στέφαν Σβαμπ ψάχνοντας τη σιγουριά και θέλοντας να ρίξει τον ρυθμό, πασάρει προς τα πίσω με αποδέκτη τον Κουλιεράκη, ο νεαρός όμως χάνει το κοντρόλ και στη συνέχεια κάνει και δεύτερο λάθος με την πάσα που επιχειρεί προς τα πίσω. Ο Μαρμούς κλέβει την μπάλα και σκοράρει, η Άιντραχτ μόλις έχει ισοφαρίσει από το λάθος ενός 19χρονου.

Κι όμως εκεί που κάποιος πίστευε πως ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα καταρρεύσει κάνει μια κίνηση με τα χέρια του προς τους συμπαίκτες του φωνάζοντας τους «πάμε, τίποτα δεν τελείωσε». Αλήθεια από τι είναι φτιαγμένο αυτό το παιδί. Καταλαβαίνει κανείς πόσο ψυχικό σθένος και πόσο... κρύο αίμα χρειάζεται για να μην επηρεάσει έναν ποδοσφαιριστή μια τέτοια κατάσταση, πόσω μάλλον στα 19 του χρόνια; Μέχρι εκείνο το σημείο ο Κουλιεράκης έχει κάνει το τέλειο αμυντικά παιχνίδι. Είναι αλάνθαστος στις τοποθετήσεις του και έχει καθαρίσει φάσεις είτε με το κεφάλι, είτε χαμηλά.

Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Ο Ντομινίκ μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα - Ο Λουτσέσκου έχει εξαιρετική σχέση μαζί του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:07 - 07.10.2023

Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Ο Ντομινίκ μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα - Ο Λουτσέσκου έχει εξαιρετική σχέση μαζί του»

Ο μάνατζερ του Ντομινίκ Κοτάρσκι, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, μίλησε για την εμφάνιση του Κροάτη τερματοφύλακα στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ, ενώ σχολίασε και την εξέλιξή του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η εμφάνιση του Κουλιεράκη κόντρα στην Άιντραχτ ήταν συνέχεια των εμφανίσεων του φέτος, αλλά κυρίως αυτής της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ που είχε 29/30 στις 30 κεφαλιές και ένα υπέροχο αμυντικά ματς. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ο 19χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, δείχνει πως (όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό) σε ηγέτη της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου.