Το απολαυστικό vlog ενός Γερμανού Youtuber οπαδού της Άιντραχτ μέσα από την Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

i

© PrtScr

Το απολαυστικό vlog ενός Γερμανού Youtuber οπαδού της Άιντραχτ μέσα από την Τούμπα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:09 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 07.10.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-1) κι ένας οπαδός της γερμανικής ομάδας κατέγραψε τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και στο πέταλο που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί των Αετών.

Με... λυτρωτή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, έκανε το 2/2 στον όμιλο και πλέον απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής. Μπορεί το μεγάλο λάθος του διεθνή αμυντικού να χάρισε το γκολ της ισοφάρισης στην ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ, ωστόσο στη συνέχεια ο ίδιος εξιλεώθηκε με το... buzzer beater.

Για ακόμη μία φορά η Τούμπα ήταν κατάμεστη, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να δημιουργούν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Επίσης, στο γήπεδο φιλοξενήθηκαν περίπου 1.500 οπαδοί της Άιντραχτ, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Γερμανία και τις γύρω χώρες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ένας Γερμανός Youtuber δημοσίευσε στο κανάλι του ένα volg με πλούσιο περιεχόμενο από το ματς.

Ο οπαδός των Αετών κατέγραψε με την κάμερά του όλες τις σημαντικές φάσεις της αναμέτρησης, ενώ αυτό που ξεχώρισε από το βίντεο ήταν οι αντιδράσεις των Γερμανών στα γκολ των Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως δεν συνέβη το παραμικρό όπως ανέφερε και ο ίδιος, με τους φίλους των δύο ομάδων να απολαμβάνουν ένα πολύ όμορφο ματς, το οποίο κρίθηκε στο τέλος.

Ο Τσιγγάρας έχει μαντικές ικανότητες!

Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό και βοήθησε την ομάδα του με το πάθος του και τα πολλά τρεξίματά του στα λεπτά που αγωνίστηκε. Μάλιστα, ο Έλληνας μέσος απ’ ότι φαίνεται ή είναι εξαιρετικός στο διάβασμα των παιχνιδιών ή έχει μαντικές ικανότητες, αφού πριν το παιχνίδι ρωτήθηκε on camera για το ποιο θεωρεί πως θα είναι σκορ της αναμέτρησης και απάντησε σωστά, δηλαδή 2-1! 

Από την άλλη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπεσε πολύ κοντά, αφού προέβλεψε τη νίκη του Δικεφάλου με ένα γκολ διαφορά, αλλά δεν πέτυχε το σκορ, καθώς είπε 3-2. Άξιο αναφοράς είναι πως και οι δύο πίστευαν στη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μιας ομάδας από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, που το 2022 κατέκτησε το Europa League και πέρσι έφτασε στους 16 του Champions League, εκεί που σε διπλά παιχνίδια αποκλείστηκε από τη Νάπολι.