Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Ο Ντομινίκ μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα - Ο Λουτσέσκου έχει εξαιρετική σχέση μαζί του»

Κοτάρσκι

i

© Intime

Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Ο Ντομινίκ μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα - Ο Λουτσέσκου έχει εξαιρετική σχέση μαζί του»

Ο μάνατζερ του Ντομινίκ Κοτάρσκι, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, μίλησε για την εμφάνιση του Κροάτη τερματοφύλακα στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ, ενώ σχολίασε και την εξέλιξή του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στην Άιντραχτ (2-1), έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Μπορεί στο γκολ του Μάρμους να ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, ωστόσο ο Κροάτης κίπερ δήλωσε παρών σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθει αυτό τo μεγάλο αποτέλεσμα.

Με αφορμή την εκπληκτική επίδοσή του στο ματς με τους Γερμανούς, ο μάνατζερ του Κοτάρσκι Βιτσέντζο Καβαλιέρε φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με σκοπό να κάνει το δικό του σχόλιο για την εξέλιξή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Αρχικά, ο κ. καβαλιέρε αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του Κοτάρσκι στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ: «Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι αλλά και η υπόλοιπη ομάδα έπαιξε πολύ καλά σαν σύνολο. Νομίζω ότι και ο προπονητής εφάρμοσε μία πολύ καλή τακτική. Είχε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ να παίζει πότε από αριστερά και πότε από δεξιά, γιατί ο Ντομινίκ έχει αυτήν την ικανότητα, και νομίζω ότι για περίπου 60 λεπτά κυριάρχησε, δεν έχανε τις δεύτερες μπάλες, κέρδιζε τις μονομαχίες και ήταν και πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση. Όταν οι παίκτες της Άιντραχτ έφταναν στην εστία, εκεί ο ΠΑΟΚ είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα».

Για τη βελτίωση που έχει ο Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό όταν ένας τερματοφύλακας παίζει πολλά παιχνίδια και παίρνει εμπειρίες από αυτά, να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πολύ έξυπνα όταν παραιτήθηκε ο προηγούμενος προπονητής τερματοφυλάκων παίρνοντας τον Ιταλό Τζιόρτζιο Μπιάνκι που είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων σε όλη την Ευρώπη και αυτό βοήθησε πολύ τον Κοτάρσκι. 

Έχει το ταλέντο, είναι και επαγγελματίας και αυτός ο συνδυασμός, μαζί με το γεγονός ότι κάνει πάρα πολύ σκληρή δουλειά, νομίζω ότι τον βοηθούν να εξελίσσεται συνέχεια. Και επίσης, ο Ντομινίκ αποδεικνύει ότι είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να σταθεί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Τούμπα, υπάρχει μεγάλη πίεση στην Ελλάδα όταν παίζεις σε κορυφαίο σύλλογο και αποδεικνύει ότι μπορεί να τα καταφέρνει».

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου ότι ο Κοτάρσκι βοηθάει την ομάδα με την προσωπικότητά του: «Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορυφαίο προπονητή ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τον Κοτάρσκι και με όλους τους παίκτες. Και είναι πάρα πολύ καλός γιατί μιλάει στους παίκτες, τους ανεβάζει ψυχολογικά, τους υποστηρίζει συνέχεια και αυτό τον βοηθάει πάρα πολύ. 

Και επειδή έχω φέρει κι άλλους παίκτες στην Ελλάδα, συνήθως οι παίκτες που φέρνουμε είναι έμπειροι, στα 30-31 τους, ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι άλλο. Αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνεις μία ομάδα πρωταθλητισμού ποντάροντας και εμπιστευόμενος νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Ντομινίκ είναι γεννημένος το 2000, είναι ο Κουλιεράκης, είναι ο Κωνσταντέλιας το 2003, είναι αυτά τα νεαρά παιδιά που μπορούν, παίζουν και έχουν αυτήν την εξέλιξη».

Το απολαυστικό vlog ενός Γερμανού Youtuber οπαδού της Άιντραχτ μέσα από την Τούμπα (vid)
CONFERENCE LEAGUE

11:09 - 07.10.2023

Το απολαυστικό vlog ενός Γερμανού Youtuber οπαδού της Άιντραχτ μέσα από την Τούμπα (vid)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-1) κι ένας οπαδός της γερμανικής ομάδας κατέγραψε τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και στο πέταλο που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί των Αετών.

Αν ο Κοτάρσκι πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο αυτή τη σεζόν: «Κάθε παίκτης που έχει φιλοδοξίες θέλει να κερδίσει τίτλους με την ομάδα στην οποία ανήκει. Ο Ντομινίκ είναι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές το καλοκαίρι, έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και έδειξε την ποιότητά του κόντρα στον ανταγωνιστή Παναθηναϊκό. Θέλει και τύχη αλλά σίγουρα ο Ντομινίκ πιστεύει 100% ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει έναν τίτλο».