«Πάτησε» τη Λυών η ανεβασμένη Μαρσέιγ!

«Πάτησε» τη Λυών η ανεβασμένη Μαρσέιγ!

Sportal newsroom 00:10 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 07.12.2023

Η σαφώς ανώτερη Μαρσέιγ επικράτησε άνετα της Λυών με 3-0 στο «Βελοντρόμ» και δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τον καλό της εαυτό.

Με δύο γρήγορα γκολ μέσα σε 4 λεπτά κι ένα στο δεύτερο ημίχρονο, η Μαρσέιγ επικράτησε 3-0 της Λυών στο «Βελοντρόμ» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν διεξήχθη στις 29/10, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «λιονέ» στη Μασσαλία και από την οποία είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Φάμπιο Γκρόσο.

Το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής (3/12) επί της Ρεν (2-0), έκανε το 2Χ2 στην έδρα του και πλησίασε στο -2 από την 6η Λανς, ενώ από την άλλη η Λυών μετά την τρίτη σερί ήττα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πώς η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη Λυών που παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1
LIGUE 1

13:22 - 05.12.2023

Πώς η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη Λυών που παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1

Η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Λυών, η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1.

Στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης οι Μασσαλοί πήραν προβάδισμα, με τον Ομπαμεγιάνγκ να «σερβίρει» στον Βιτίνια για το 1-0. Μόλις μετά από τέσσερα λεπτά ο Γκαμπονέζος επιθετικός έβγαλε ασίστ και στον Μουρίγιο, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε έπειτα από ασίστ του Βιτίνια για το τελικό 3-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1