Κλήθηκε για πρώτη φορά στη Κ-15 της Ισπανίας ο γιος του Μαρσέλο

Μαρσέλο, Έντσο

i

Μαρσέλο / © Intime

Κλήθηκε για πρώτη φορά στη Κ-15 της Ισπανίας ο γιος του Μαρσέλο

Sportal newsroom 16:12 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 18.04.2023

Στην Κ-15 της Ισπανίας κλήθηκε για πρώτη φορά ο γιος του Μαρσέλο Έντσο, ο οποίος ανταμείφθηκε για τις καλές του εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο έχει εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ισπανικά μέσα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και τώρα ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα. 

Συγκεκριμένα ο Έντσο θα αρχίσει να παίζει με τη δεύτερη πατρίδα του, την Ισπανία και όχι τη Βραζιλία και κάπως έτσι θα αγωνίζεται με την Κ-15 των «φούρια ρόχα». Ο μέσος όρος κλήσης των παικτών στην Ισπανία είναι στα 14-15, αλλά ο γιος του Μαρσέλο στα 13 του έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ιβηρικής ομάδας. Ως αποτέλεσμα αυτού κλήθηκε στην αποστολή για τουρνουά Pinatar Supercup που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ μεταξύ 24 και 30 Απριλίου.

Ο γιος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού πρόσφατα έσπασε το φράγμα των εκατό γκολ στις ακαδημίες της «βασίλισσας», από το 2017 όταν για πρώτη φορά έπαιξε με τη Ρεάλ. Τη φετινή σεζόν στο εθνικό πρωτάθλημα Κ-15 έχει σε 14 συμμετοχές 32 γκολ. Μάλιστα τον Δεκέμβρη του 2022 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης, το οποίο έχει διάρκεια τριών χρόνων και πλέον μένει να φανεί αν αυτή η επιλογή του να παίξει με την Ισπανία θα τον επηρεάσει  στο μέλλον σε ενδεχόμενο επιλογής μεταξύ των «φούρια ρόχα» και της Βραζιλίας