Επος: Ο Μαρσέλο έγινε ντράμερ σε συναυλία κι εξαπέλυσε τρέλα στη Βραζιλία (vids)

Μαρσέλο

i

PrtScr

Επος: Ο Μαρσέλο έγινε ντράμερ σε συναυλία κι εξαπέλυσε τρέλα στη Βραζιλία (vids)

Κώστας Τόπας 11:20 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 24.03.2024

Ο Μαρσέλο παρευρέθηκε σε ένα μουσικό φεστιβάλ στη Βραζιλία και κατέληξε να ερμηνεύει ένα τραγούδι μαζί τους Thirty Seconds to Mars!

Ο Μαρσέλο αποτέλεσε χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Επειτα από ένα πέρασμα από τη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο 35χρονος Βραζιλιάνος αστέρας επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλουμινένσε. Εκεί που ήδη έχει κατακτήσει ένα Copa Libertadores κ ένα Sudamericana.

Πρόσφατα, ο Μαρσέλο παρευρέθηκε σε ένα φεστιβάλ στη Βραζιλία κι έκανε την έκπληξη σε χιλιάδες θαυμαστές, όταν πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία του αμερικανικού εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars. Μια ευκαιρία που δεν έχασε να δείξει σε χιλιάδες κόσμο το νέο του ταλέντο.

Το σόου άρχισε όταν ο τραγουδιστής, Τζάρεντ Λέτο, αλληλεπιδρούσε με το κοινό που γέμισε το μουσικό φεστιβάλ στη Βραζιλία. Μια στιγμή που βρήκε την ευκαιρία να φορέσει μια φανέλα της Φλουμινένσε, αλλά στην πλάτη του είχε χαραγμένο το όνομα ενός παίκτη για αυτούς που παρακολουθούσε τη συναυλία. Του Μαρσέλο.

Αμέσως, ο 35χρονος Βραζιλιάνος δεν το σκέφτηκε και πολύ και ανέβηκε στην κεντρική σκηνή. Εξοπλισμένος με τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου του, τα casual ρούχα του και τα τύμπανα που υποδήλωναν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν επρόκειτο να ανέβει με το μουσικό συγκρότημα της Καλιφόρνια, απλώς για να χαιρετήσει το βραζιλιάνικο κοινό που ήταν παρόν για να δει το σόου.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο νυν πρωταθλητής του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλουμινένσε πήρε το μικρόφωνο για να εξαπολύσει την τρέλα στο κοινό: «Μου λένε ότι πρέπει να το κοινό να τρελαθεί σήμερα». Μια φράση που εξαπέλυσε κραυγές και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, αν και δεν ήταν το μόνο πράγμα που τόλμησε να κάνει.

Μετά από φωτογραφίες με το κοινό, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη θέση του στη σκηνή μπροστά από ένα κρουστό όργανο για να παίξει ένα από τα τραγούδια του γκρουπ μαζί με όλα τα μέλη του. Το τραγούδι που επιλέχθηκε ήταν το «Stuck» , το οποίο είναι μέρος του άλμπουμ «It's the End of the World but It's a Beautiful Day».

Ο Μαρσέλο ακολούθησε τον ρυθμό με τα ντραμς για να ενθαρρύνει τους χιλιάδες Βραζιλιάνους που μαζεύτηκαν στην κεντρική σκηνή για να τον χειροκροτήσουν.