Μαρτίνεθ: «Κάναμε πράξη τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν»

Μαρτίνεθ: «Κάναμε πράξη τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 31.08.2023

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στη Σερβία και μπροστά στον κόσμο του επικράτησε της Τσουκαρίτσκι με 0-3, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως η ομάδα του προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το παιχνίδι:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες όλους, και αυτούς που έπαιξαν και όσους δεν έπαιξαν, κάναμε πράξη τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας, όταν ενωνόμαστε και συνδεόμαστε είμαστε όλοι δυνατοί, μία πολύ δυνατή ομάδα. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, πετύχαμε τον πρώτο μεγάλο στόχο και το κάναμε με κυριαρχία και πρωτοβουλία. Ο στόχος είναι να δουλεύουμε κάθε ημέρα και να βελτιωνόμαστε»

Για το τι περιμένει στη συνέχεια: 

«Δείξαμε ότι χτίζουμε μία ταυτότητα, δείχνουμε την προσωπικότητά μας, αυτό θέλαμε. Σήμερα μπήκαμε με ξεκάθαρο στόχο να σκοράρουμε, συνεχίσαμε να επιμένουμε, με συνέπεια στο πλάνο το πετύχαμε. Είναι η στιγμή να σταματήσουμε να ξεχωρίζουμε τους παλιούς από τους νέους παίκτες, είμαστε μία ομάδα. Όλοι μαζί έχουμε την ίδια ταυτότητα, έχουμε ένα δεμένο σύνολο. Τέσσερα παιχνίδια με τρεις νίκες και μία ισοπαλια είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που τώρα κατασκευάζεται».