Κλείνει το «μπαμ»: «Επέλεξε Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν»

Σολμπάκεν

i

Σολμπάκεν/ ©Photo by Fabio Rossi/Getty Images

Κλείνει το «μπαμ»: «Επέλεξε Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν»

Ελένη Ανδρικοπούλου 19:41 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 31.08.2023

O Όλα Σολμπάκεν επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 24χρονος εξτρέμ παρά τις προτάσεις από την Σασουόλο, την Μπολόνια, τη Λιλ, τη Βόλφσμπουργκ, την Σαουθάμπντον και τη Λιντς επέλεξε τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ρόμα στον Ολυμπιακό, αναμφίβολα θα πρόκειται για μία εξαιρετική προσθήκη για τους Πειραιώτες. 

Ο Σολμπάκεν είναι οκτώ φορές διεθνής με τη Νορβηγία και μετράει 15 ματς με τη Ρόμα, τα 14 την περασμένη σεζόν (επτά βασικός, επτά ως αλλαγή) και ένα τη φετινή. 

Tίτλοι τέλους για τον Κέβιν Μιραλάς: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και γίνεται τεχνικός διευθυντής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:39 - 31.08.2023

Tίτλοι τέλους για τον Κέβιν Μιραλάς: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και γίνεται τεχνικός διευθυντής

Ο Κέβιν Μιραλάς αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικού ΜΜΕ, να κρεμάσει τα παπούτσια του. Όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, αφού όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον τεχνικό διευθυντή της Έεντραχτ Άαλστ.

Να σημειωθεί, ότι πριν από τους «τζαλορόσι», ο Νορβηγός εξτρεμ 1,86μ.) αγωνίστηκε στην Μπόντο Γκλιμτ (91 ματς, 20 γκολ, 24 ασίστ), με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Νορβηγίας, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, το 2022.