Tίτλοι τέλους για τον Κέβιν Μιραλάς: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και γίνεται τεχνικός διευθυντής
i

© Intime

Tίτλοι τέλους για τον Κέβιν Μιραλάς: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και γίνεται τεχνικός διευθυντής

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:39 - 31.08.2023

Ο Κέβιν Μιραλάς αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικού ΜΜΕ, να κρεμάσει τα παπούτσια του. Όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, αφού όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον τεχνικό διευθυντή της Έεντραχτ Άαλστ.

Μετά από 19 χρόνια πλούσιας καριέρας, η οποία ξεκίνησε στη Λιλ, ο Κέβιν Μιραλάς αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Η τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το Μέσο «Het Laatste Nieuws», το οποίο υποστηρίζει πως ο Βέλγος κρεμάει τα παπούτσια του.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν εγκαταλείπει πλήρως το αγαπημένο του σπορ, αφού το άρθρο αναφέρει πως ο 35χρονος βρήκε το νέο βήμα στην καριέρα του. Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δοκιμάσει το ταλέντο του ως τεχνικός διευθυντής, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Έεντραχτ Άαλστ.

Η αρχή και ο Ολυμπιακός

Ο Μιραλάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Γαλλία, αγωνιζόμενος στη Λιλ και στη Σεντ Ετιέν. Το 2010, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας 34 γκολ σε 52 αγώνες του πρωταθλήματος, με τη δεύτερη σεζόν του να βγαίνει και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Από τους φίλους της ομάδας αγαπήθηκε όσο λίγοι...

Οι καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην Έβερτον το 2012, όπου αγωνίστηκε σε 151 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε συνολικά 29 τέρματα. Στις 6 Ιανουαρίου του 2018 επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 5,5 χρόνια, με δανεισμό ως το καλοκαίρι του 2018 και με οψιόν αγοράς, όπως συμφώνησε η πειραϊκή ομάδα με τους Βρετανούς.

Αφού πέρασε από τις μικρές ομάδες της Εθνικής Βελγίου, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών το 2007. Έως τώρα έχει αγωνιστεί σε 60 αγώνες της Εθνικής του ομάδας, έχοντας σκοράρει συνολικά 10 φορές. Μερικές από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε με την εθνική του είναι οι τελικές διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 και του Μουντιάλ του 2014, στο οποίο η ομάδα του έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του με το εθνόσημο.