Μαρτίνεθ: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, ήταν μία πραγματικά κακή βραδιά»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©Intime

Μαρτίνεθ: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, ήταν μία πραγματικά κακή βραδιά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:25 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 30.11.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ απολογήθηκε για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με μία βαριά ήττα από τη Γερμανία, καθώς ηττήθηκε με 5-0 από τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην 3η θέση του 1ου ομίλου και έχουν στο χέρι τους την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League. 

Και αυτό διότι στην τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ουραγό Μπάτσκα Τόπολα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει έστω ένα βαθμό για να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του πορεία μέσα από το Conference League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ απολογήθηκε για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα του.

«Ήταν πολύ κακή βραδιά δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ και όσους το είδαν. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε κάναμε πολύ κακό παιχνίδι δε λειτούργησε τίποτα», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής στη κάμερα της Cosmote TV.