Ο Μασούρας πήγε στα... παλιά και έγινε πιο ενεργός

Γιώργος Μασούρας

i

© Intime

Ο Μασούρας πήγε στα... παλιά και έγινε πιο ενεργός

Διονύσης Βερβελές 10:45 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.12.2023

Όταν χρησιμοποιήθηκε ως εξτρέμ από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, έγινε πιο κινητικός μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μασούρας έχει αλλάξει θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από εξτρέμ που έπαιζε έμπαινε περισσότερο πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν μέσα στο γήπεδο να κινούνται περισσότερο σε ένα σύστημα 4-4-2.

Αυτό κράτησε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στα δύο παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά. Τόσο με την Μπάτσκα Τόπολα, όσο και με τον Πανσερραϊκό είδαμε τον Ολυμπιακό να ξεκινά με τον Ελ Κααμπί στην επίθεση και τον Μασούρα από πίσω του. Από εκεί και πέρα στα εξτρέμ ήταν οι Ποντένσε, Φορτούνης, όμως στο ματς που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα στις Σέρρες, η θέση του Μασούρα άλλαξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μπήκε ο Ελ Αραμπί αντί του Ποντένσε, ο Μασούρας μετατέθηκε στη θέση του Πορτογάλου στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα καθαρό 4-4-2 με δύο φορ τους Μαροκινούς Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.

Από τη στιγμή που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήγε στο πλάι του γηπέδου, έγινε πιο κινητικός και η αντίπαλη άμυνα τον ένιωσε περισσότερο απ' όσο έπαιζε ως δεύτερος επιθετικός. Πρώτα απ' όλα ήταν αυτός ο οποίος κέρδισε το πέναλτι μετά από ατομική ενέργεια που πήρε την μπάλα στο πλάι της μεγάλης περιοχής.

Νωρίτερα όμως και αμέσως μετά την αλλαγή, ο Ελ Αραμπί έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Μασούρα ο οποίος από θέση εξτρέμ βγήκε τετ α τετ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 88' μάλιστα, ο Μασούρας έγινε δημιουργός για τετ α τετ του Ελ Αραμπί

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 19.12.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη «μάχη» του τίτλου να αναμένεται αμφίρροπη. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Γενικά ο Μασούρας φάνηκε περισσότερο στο γήπεδο όταν έπαιξε ως εξτρέμ, παρά όσο ήταν δεύτερος επιθετικός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.