Μασούρας: «Στόχος μας η πρόκριση στα τελικά του Euro - Να κάνουμε αυτοκριτική για τα Τέμπη»

Γιώργος Μασούρας

i

© Intime

Μασούρας: «Στόχος μας η πρόκριση στα τελικά του Euro - Να κάνουμε αυτοκριτική για τα Τέμπη»

Sportal newsroom 00:19 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 25.03.2023

Ο Γιώργος Μασούρας σημείωσε μετά τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ ότι μόνος στόχος της «γαλανόλευκης» είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro.

Μόνος στόχος της Εθνικής είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που σημείωσε το πρώτο γκολ στη νίκη με 3-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ μίλησε μετά το τέλος του ματς για το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή. Κάναμε το πρώτο βήμα για να κατορθώσουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση. Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις πολλά να χάσεις και «τίποτα» να κερδίσεις. Πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά», είπε αρχικά ο Γιώργος Μασούρας.

Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το Γιβραλτάρ και άρχισε «με το δεξί» η Εθνική!
EURO

23:45 - 24.03.2023

Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το Γιβραλτάρ και άρχισε «με το δεξί» η Εθνική!

Η Εθνική Ελλάδας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ιδανικότερα το ταξίδι της στα προκριματικά του Euro 2024, με τη «γαλανόλευκη» να επικρατεί του Γιβραλτάρ (3-0) σε ένα παιχνίδι όπου είχε τρία (!) δοκάρια.

Για τον στόχος της πρόκρισης στο Euro, ο Έλληνας διεθνής τόνισε: «Να είστε σίγουροι ότι θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε εκεί. Θα δώσουμε και την ψυχή μας. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλο αλλά έχουμε δείξει πρόοδο στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε δημιουργήσει ένα ωραίο κλίμα. Το κρατάμε σαν κόρη οφθαλμού αυτό. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε»

«Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών. Θα πρέπει όλοι να κάνουμε αυτοκριτική μας και να εντείνουμε αυτή την κριτική για να κάνουμε αυτή τη χώρα καλύτερη», κατέληξε ο Γιώργος Μασούρας μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών.