Βασικός ο Μαυροπάνος για τη Γουέστ Χαμ στο Φράιμπουργκ

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

©PrtScr

Βασικός ο Μαυροπάνος για τη Γουέστ Χαμ στο Φράιμπουργκ

Κώστας Τσιακλής 18:40 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 05.10.2023

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ στο ματς με τη Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ. Στην ενδεκάδα των «σφυριών» βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σερβία όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ υποδέχεται στη Γερμανία τη Γουέστ Χαμ του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην ενδεκάδα των «σφυριών», όπως ήταν και στην πρεμιέρα στη νίκη με 3-1 επί της Μπάτσκα Τόπολα. Αυτή θα είναι η τρίτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα του Ντέιβιντ Μόγιες αφού αγωνίστηκε για 90 λεπτά και στο ματς του Carabao Cup με τη Λίνκολν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο (30/09) ο Μαυροπάνος κατέγραψε και το ντεμπούτο του στην Premier League. 

Ο Μόγιες βλέπει σοβαρά τη διοργάνωση του Europa League και παρατάσσει αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα του. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Λούκας Φαμπιάνσκι ενώ στην άμυνα μαζί με τον Μαυροπάνο είναι οι Βλαντιμίρ Κουφάλ, Τίλο Κέρερ και Ναγέφ Αγκέρντ. Στη μεσαία γραμμή επιλέχθηκαν οι Έντσον Άλβαρες και Τζέιμς Γουόρντ Πράους.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Τζέιροντ Μπόουεν, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους Μοχάμεντ Κούντους, Πάμπλο Φορνάλς και Λούκας Πακετά. Αναλυτικά η ενδεκάδα των Λονδρέζων για το ματς με τη Φράιμπουργκ: