H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:37 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 05.10.2023

Με Ντόι και Ρέτσο στο δίδυμο των στόπερ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, για το ματς της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

To δεύτερο ματς του δίνει φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας την Μπάτσκα Τόπολα εκτός έδρας για τη φάση ομίλων του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωστοποίησε την ενδεκάδα της αναμέτρησης, με το δίδυμο της άμυνας να αποτελείται από τους Ντόι και Ρέτσο. Αυτό, διότι ο Νικολάς Φρέιρε δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και επομένως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκεται όπως πάντα κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας τους δύο Έλληνες στόπερ μπροστά του. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ροντινέι, ενώ στο αριστερό προτιμήθηκε ο Κίνι αντί του Ορτέγκα

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Έσε με τον Καμαρά θα αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ, με τον Κώστα Φορτούνη να έχει τον πιο προωθημένο ρόλο. Τέλος, στις πτέρυγες τις επίθεσης θα βρίσκονται οι Γιώργος Μασούρας και Ντανιέλ Ποντένσε, πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Τι κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι σε αντιπάλους από τη Σερβία (vids)
EUROPA LEAGUE

17:21 - 05.10.2023

Τι κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι σε αντιπάλους από τη Σερβία (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (05/10,19:45) την Μπάτσκα Τόπολα εκτός έδρας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση που έχουν κόντρα σε σέρβικες ομάδες.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Η ενδεκάδα της Μπάτσκα: Ίλιτς, Τσκβέτοβιτς, Κόλουσιτς, Άντονιτς, Πέτροβιτς, Ράντιν, Στόγιτς, Στάνιτς, Ντάκοβατς, Ρακόνιατς, Γιοβάνοβιτς.