«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Μαυροπάνου για το καλοκαίρι»

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος & Ολιβιέ Ζιρού

i

©Intime

«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Μαυροπάνου για το καλοκαίρι»

Κώστας Τόπας 14:35 - 22.03.2024

Δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με την εθνική Ελλάδας, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Ίντερ. Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει και τους Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Στέφαν Ντε Φράι να θεωρούνται αβέβαιοι για το ρόστερ της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι της νέας σεζόν, οι «νερατζούρι» έχουν ήδη επιγκεντρωθεί στον Έλληνα διεθνή στόπερ.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου είναι το τρίτο στη λίστα της Ίντερ η οποία εξετάζει την περίπτωσή του από τον καιρό που εκείνος αγωνιζόταν στην Στουτγκάρδη. Ο  διεθνής Έλληνας αμυντικός δεν έχει καθιερωθεί ακόμα στο βασικό σχήμα της Γουέστ Χαμ, όμως έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια σκοράροντας ένα τέρμα για τα «σφυριά».

«Δεν είναι πάντα βασικός, στην καριέρα του έχει παίξει είτε σε άμυνα με τρεις είτε με τέσσερις, οι συστατικές επιστολές για εκείνον ήταν εξαιρετικές από την εποχή που αγωνιζόταν στην Στουτγκάρδη. Παραμένει μέχρι και σήμερα στα ραντάρ της Ίντερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα για τον 26χρονο διεθνή στόπερ.

Μαζί με τον Μαυροπάνο στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Κιμ Μιν Τζάε, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2028 με τους Βαυαρούς. Ωστόσο, η συμφωνία ενός δανεισμού ανάμεσα στις δύο ομάδες καθίσταται εφικτή, αφού ο Κορεάτης έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του συλλόγου. 

«Ντόπες» από τον προπονητή της Γεωργίας ενόψει Ελλάδας: «Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση με την Ελλάδα» (vid)
EURO

13:47 - 22.03.2024

«Ντόπες» από τον προπονητή της Γεωργίας ενόψει Ελλάδας: «Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση με την Ελλάδα» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα με το Λουξεμβούργο, ο προπονητής της Γεωργίας, Γουιλί Σανιόλ, θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ελλάδα.

Τέλος, μία ακόμη περίπτωση που εξετάζουν οι «νερατζούρι» οι οποίοι οδεύουν ολοταχώς για τίτλο στη Serie A, είναι αυτή του Κρις Σμόλινγκ από τη Ρόμα. Ο Άγγλος στόπερ διανύει μία περίεργη περίοδο στην καριέρα του λόγω των τραυματισμών που τον έχουν κρατήσει αρκετά πίσω αγωνιστικά.