Αυτές είναι οι εγκαταστάσεις στο Μαζαράκη που επέλεξε να προπονηθεί η Εθνική (vid)

Προπονητικό κέντρο Ατρομήτου, «Μαζαράκης»

i

©atromitosfc

Αυτές είναι οι εγκαταστάσεις στο Μαζαράκη που επέλεξε να προπονηθεί η Εθνική (vid)

Στέλιος Βαρδάκης 13:46 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 22.03.2024

Η Εθνική Ελλάδας θα συνεχίσει την προετοιμασία της, εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τη Γεωργία, στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, έπειτα από επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ. Εκεί θα παραμείνει η Ελλάδα από τις 22/3 έως και τις 24/3.

Η Ελλάδα πήρε ευρεία νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν παίζοντας εντυπωσιακά ανά διαστήματα και πήρε την πρόκριση στον τελικό των playoffs του UEFA Nations League.

Η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα για να αντιμετωπίσει τη Γεωργία, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2024 που θα γίνει στη Γερμανία. Το ματς έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Τρίτη (26/3) στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από τα κανάλια NOVASPORTS όσο και από τον ALPHA σε πανελλαδική εμβέλεια.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα συνεχίσει την προετοιμασία της, εν όψει του πιο σημαντικού ματς της τελευταίας δεκαετίας, στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, «Μαζαράκη», όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Περιστερίου.

Η Εθνική μέχρι πρότινος, προπονούνταν στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο μετά από εισήγηση του ίδιου του προπονητή θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο προπονητικό κέντρο των «κυανόλευκων», στο οποίο θα παραμείνει από σήμερα (22/3) έως και τη Κυριακή (24/3).

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανάρτησε ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube όπου δείχνει τις εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο, οι οποίες φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ανάλογες με αυτές που θέλει ο Πογιέτ για να προετοιμάζονται οι παίκτες του.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, καθώς οι διεθνείς είχαν κάνει εκεί την προετοιμασία τους τον περασμένο Σεπτέμβριο για τα με με Ολλανδία και Γιβραλτάρ για τα προκριματικά.

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:07 - 22.03.2024

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)

Ιδιαίτερα κεφάτοι και χαρούμενοι ήταν οι Τάσος Χατζηγιοβάννης και Σωκράτης Διούδης μετά την πρόκριση της Ελλάδας επί του Καζακστάν, την οποία την γιόρτασαν με τραγούδια του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη, Νίκου Ζωιδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βίντεο της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ένα μικρό "ταξίδι" στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, στο Μαζαράκη. Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία έχει αρχίσει! Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, το σπίτι του Ατρόμητου, με μεγάλη τιμή γίνεται και σπίτι της Εθνικής ομάδας. Το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, το Μαζαράκη, ανοίγει τις πόρτες του».