Με αναμενόμενη απουσία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Με αναμενόμενη απουσία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ!

Ποιες οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μόνο μια απουσία για το παιχνίδι, αυτή του Αντρέ Βιεϊρίνια που ήταν και αναμενόμενη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2023-24 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (27.01) στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Έκπληξη από Τερίμ για ΠΑΟΚ - Άφησε Αθήνα τον Σένκεφελντ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 27.01.2024

Έκπληξη από Τερίμ για ΠΑΟΚ - Άφησε Αθήνα τον Σένκεφελντ

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Τούμπας, αφήνοντας τον έτοιμο Μπαρτ Σένκεφελντ στην Αθήνα. Πάνε Θεσσαλονίκη οι Ιωαννίδης, Τσέριν και Γερεμέγεφ, κρίθηκε ανέτοιμος ο Παλάσιος.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας».