Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ότο στη Γουλβς: «Μια φορά "λύκος" για πάντα "λύκος"»

O Τζόναθαν Ότο

i

© PS Youtube

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ότο στη Γουλβς: «Μια φορά "λύκος" για πάντα "λύκος"»

Δημήτρης Χούπης 18:25 - 26.01.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο, με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram αποχαιρέτησε τη Γουλβς για τα πεντέμισι χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα.

Ο Γιόνι Ότο μετά από πεντέμισι χρόνια στη Γουλβς, αποχώρησε για να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός λοιπόν με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram αποχαιρέτησε τον αγγλικό σύλλογο λέγοντας ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, ενώ στο τέλος τόνισε ότι θα είναι για πάντα... λύκος.

«5,5 χρόνια στην "αγέλη". Τι όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, για όλη την υποστήριξη με τους τραυματισμούς μου. Η οικογένεια μου μεγάλωσε εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αποτελέσει μέλη της κοινότητάς σας. Μια φορά 'λύκος' για πάντα "λύκος"».

Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Ότο

Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει την πρώτη του προσθήκη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Γιόνι Ότο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκλεισε τον Ισπανό ακραίο οπισθοφύλακα για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Μάλιστα ο 29χρονος αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (27/1) με την πτήση που θα φτάσει στις 23:15.

Ο Ισπανός με τη φανέλα της Γουλβς μέτρησε 134 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ. Ενώ με τη φανέλα της Θέλτα είχε πάνω από 200 εμφανίσεις με πέντε γκολ και 12 ασίστ.