Με Αραούχο... αρχηγό και όλους τους ετοιμοπόλεμους, πηγαίνει η ΑΕΚ στον Βόλο
i

Σέρχιο Αραούχο/intime

Με Αραούχο... αρχηγό και όλους τους ετοιμοπόλεμους, πηγαίνει η ΑΕΚ στον Βόλο

Κώστας Τσίλης 15:53 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 23.05.2023

Ο Αλμέιδα πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μαζί θα είναι και ο Αραούχο

Δυο φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σέρχιο Αραούχο είπε πως εαν ήταν στο χέρι του θα έπαιζε κανονικά στον αυριανό τελικό. Προφανώς με το ειδικό προστατευτικό στο γόνατο και με τις πατερίτσες ακόμα απαραίτητες, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Παρόλα αυτά ο αρχηγός της ΑΕΚ ταξιδεύει κανονικά μαζί με την αποστολή της ομάδας στον Βόλο. 

Ο Αλμέιδα έχει βάλει έναν μεγάλο γρίφο στον Λουτσέσκου για τον τελικό του κυπέλλου

Ο Αλμέιδα έχει βάλει έναν μεγάλο γρίφο στον Λουτσέσκου για τον τελικό του κυπέλλου

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν συναντηθεί ήδη τέσσερις φορές φέτος, αλλά για τον αυριανό τελικό του κυπέλλου, ο Αλμέιδα έχει καταφέρει να βάλει έναν μεγάλο γρίφο στον Λουτσέσκου

Όπως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr ήδη εδώ και πολλές μέρες, ο Αραούχο δεν υπήρχε περίπτωση να μην έβρισκε τρόπο να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό. Όπως και έγινε. Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του στον Βόλο και αύριο θα είναι δίπλα τους στην μεγάλη μάχη. 

Κατά τα άλλα, ο Αλμέιδα δεν έκανε επιλογή... αποστολής μετά την τελευταία προπόνηση. Όλοι οι κιτρινόμαυροι είναι ετοιμοπόλεμοι και όλοι οι ετοιμοπόλεμοι μπήκαν στο πούλμαν που πήρε τον δρόμο για τον Βόλο. Φυσικά αύριο θα χρειαστεί ο Αργεντινός τεχνικός να κάνει επιλογή 20άδας για τον πάγκο.