Με ασίστ του Σαμόρα η Κόστα Ρίκα στο Κόπα Αμέρικα
i

©Getty

Με ασίστ του Σαμόρα η Κόστα Ρίκα στο Κόπα Αμέρικα

Αλέξης Σαββόπουλος 11:35 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 24.03.2024

Βασικός και με ασίστ ο παίκτης του Άρη στη νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Ονδούρας με 3-1 που σφράγισε το εισιτήριο για τα τελικά του Κόπα Αμέρικα.

Θέση στα τελικά του Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ το καλοκαίρι που μας έρχεται (20 Ιουνίου- 14 Ιουλίου), έκλεισε η Κόστα Ρίκα του Αλβαρο Σαμόρα. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα για 69΄ όταν έγινε αλλαγή από τον Τζόελ Κάμπελ στη νίκη με 3-1 επί της Ονδούρας. Ο Σαμόρα χρησιμοποιήθηκε από τον Γκουστάβο Αλφάρο ως αριστερός εξτρέμ και έδωσε την ασίστ στο 3-1 του Μπρένες στο 62′.

Τα ιδιαίτερα του Μάντζιου στον Σαμόρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:54 - 27.02.2024

Τα ιδιαίτερα του Μάντζιου στον Σαμόρα

Η επιλογή του έλληνα τεχνικού να χρησιμοποιεί τον Κοσταρικανό ως εξτρέμ γεννήθηκε από την ανάγκη να καλυφθεί ένα κενό. Τι βλέπει στον νεαρό ο Μάντζιος και γιατί έχει επιδοθεί σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η Ονδούρα αγωνίστηκε χωρίς τον Πάλμα που ήταν τραυματίας και είχε βασικό τον επίσης πρώην παίκτη του Άρη, Εντουιν Ροντρίγκες, ενώ το μοναδικό της γκολ σημείωσε ο πρώην παίκτης του Βόλου Μάικλ Τσιρίνος.

Η Κόστα Ρίκα έχει να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι ξημερώματα Τετάρτης με αντίπαλο την Αργεντινή στο Λος Άντζελες και αμέσως μετά ο Σαμόρα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Νάτσο Γκαρσία έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια του Άρη

Το δικό του μήνυμα για τα 110 χρόνια του Άρη έστειλε από τη Βολιβία ο Νάτσο Γκαρσία, ένας από τους καλύτερους ξένους μέσους που φόρεσαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα ευχήθηκε στον Άρη: «Γεια σας αγαπητοί φίλοι μου. Είμαι ο Ρόναλντ Νάτσο Γκαρσία. Πρώην παίκτης του αγαπημένου μου Αρη Θεσσαλονίκης. Θέλω να στείλω έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό για τα 110 χρόνια ζωής, με τόση αγάπη γι’ αυτό το μεγάλο club. Στέλνω επίσης πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη. Να περνούν καλά. Ξέρω ότι ο σύλλογος πάει καλά και είναι στον τελικό του Κυπέλλου.

Λοιπόν, εύχομαι πάντα τα καλύτερα. ξέρω πόσο το περιμένει ο κόσμος του Αρη Μακάρι να πάει καλά και να το πάρει, θα ήταν υπέροχο. Θα παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι. Στέλνω χαιρετισμούς στους φίλους μου και σε αυτούς που βρισκόμαστε σε επαφή. Χαιρετίσματα στον Αντώνη, στον Γρηγόρη και σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια μεγάλη αγκαλιά».