Σκόμποε: «Ήρθα στο σπίτι μου»
i

Σκόμποε©intime

Σκόμποε: «Ήρθα στο σπίτι μου»

Φανερά συγκινημένος, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη που θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των εκδηλώσεων για τα 110 χρόνια.

Ο Ολε Σκόμποε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής, ώστε να παραστεί στους εορτασμούς των 110 χρόνων του Άρη. Τον Δανό πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι άνθρωποι της ομάδας στους οποίους δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στην Ελλάδα. «Ήρθα σπίτι μου» ήταν η πρώτη κουβέντα του Σκόμποε που συνέχισε λέγοντας: «Είμαι εδώ μόλις λίγα λεπτά και όταν είδα τους φίλους του Άρη να με χαιρετούν είναι κάτι που άγγιξε την καρδιά μου. Ανυπομονώ να σαν δω όλους το επόμενο διήμερο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Αύριο στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» θα λάβει χώρα το gala στο οποίο θα τιμηθεί η ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Κύπελλο του 70′ και εκείνη του 80′ για την ευρωπαϊκή της πορεία. Οι τρεις ομάδες μπάσκετ που κατέκτησαν ευρωπαϊκά Κύπελλα, η ομάδα βόλεϊ που πήρε το πρωτάθλημα του 1997. Από εκεί και πέρα προσωπικότητες όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Χρήστος Γαλιλαίας και τρεις παλαιοί παράγοντες του Αρη, Ντίμης Παπαϊωάννου, Στάθης Ρούσσος και Μιχάλης Ζορπίδης.

Εκτός από τον Όλε Σκόμποε, θα είναι ακόμη παρόντες ο Σβι Σερφ, ο Μάριο Μπόνι, ο Ντίνος Αγγελίδης, ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ, όπως και ο νυν υπουργός Αθλητισμού Σερβίας, Ζόραν Γκάετς, προπονητής Βόλεϊ του Άρη και πιθανόν άλλα 2-3 άτομα. Η επιτροπή έχει φροντίσει και θα τυπωθεί ένα επετειακό λεύκωμα σε 1.100 αντίτυπα. Θα έχουμε 110 φανέλες, επετειακές του ποδόσφαιρου με το σήμα του 1928 όταν πήρε το πρωτάθλημα και η φανέλα του πρώτου πρωταθλήματος μπάσκετ. Όλες αριθμημένες.

Άρης: Απορρίφθηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και υποδέχεται το Λαύριο χωρίς οπαδούς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:06 - 22.03.2024

Άρης: Απορρίφθηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και υποδέχεται το Λαύριο χωρίς οπαδούς

Ο Άρης, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Λαύριο (23/03, 17:15, ΕΡΤ3), θα παίξει χωρίς τον κόσμο του, καθώς η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα η τιμωρία να παραμείνει.