Αρης: Από μία… έως καμία
i

@intime

Αρης: Από μία… έως καμία

Αλέξης Σαββόπουλος 11:32 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 22.03.2024

Η γραμμή του κιτρινόμαυρου ρόστερ που εμφανίζει μια αξιοθαύμαστη πληρότητα και για την επόμενη σεζόν και που αν μείνει και ο Φαμπιάνο θα παραμείνει αναλοίωτη.

Λένε ότι η επίθεση κόβει τα εισιτήρια, η άμυνα ωστόσο είναι εκείνη που θα δώσει βαθμούς και σε βοηθάει να πετυχαίνεις στόχους. Ο Αρης έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιόπιστη μεσοαμυντική γραμμή και μάλιστα έτρεξε ένα αήττητο οκτώ αγώνων, μαζί με τα παιχνίδια Κυπέλλου, που είχε ξεκινήσει από τις 24 Ιανουαρίου και τη νίκη με 3-0 στον προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου συνεχίστηκε για σχεδόν έναν μήνα, ως την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Η προσθήκη των Βέλεθ και Ρόουζ δίπλα στο ήδη εξαιρετικό δίδυμο των Μπράμπετς και Φαμπιάνο προσέδωσε και το απαραίτητο βάθος στον Ακη Μάντζιο, πέρα από την αδιαμφισβήτητη εμπειρία. Το θετικό που προκύπτει με τις κινήσεις αυτές, είναι ότι από τον Γενάρη κιόλας, ο Αρης φρόντισε να γεμίσει τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, ώστε να μην χρειάζεται το καλοκαίρι να προχωρήσει σε ριζικές ανακατατάξεις, τουλάχιστον στις θέσεις των στόπερ. Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν και η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι αυτή του Φαμπιάνο του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφερει να διατηρήσει στο ρόστερ και τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικός θα έχει κάνει… τζακ ποτ και δεν θα χρειαστεί να χολοσκάει για την ενίσχυση στους στόπερ.

Ακόμη όμως και στο αρνητικό σενάριο που δεν ανανεώσει ο Φαμπιάνο, ο Αρης θα βγει στην αγορά στην ουσία για να προσθέσει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Ιδανικά μικρότερο σε ηλικία αφού οι τρεις… παραμένοντες δεν είναι στην πρώτη τους νιότη. Ήδη πάντως με την προεργασία που είχε γίνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Αρης είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο που θα χρειαστεί μια προσθήκη, έχομτας εντοπίσει έναν αριστεροπόδαρο στόπερ που δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Γενάρη…

Άρης: Δεν είναι μόνο ο Κουέστα και ο Φαμπιάνο… αλλά και ο Μάντζιος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 18.03.2024

Άρης: Δεν είναι μόνο ο Κουέστα και ο Φαμπιάνο… αλλά και ο Μάντζιος

Εκτός από τα δυο “βαριά” συμβόλαια που ολοκληρώνονται, το καλοκαίρι τελειώνει κι αυτό του έλληνα τεχνικού. Ποια είναι τα δεδομένα και τι ρόλο μπορεί να παίξει το αποτέλεσμα του τελικού