Αρης: Πάει Βικελίδης για… φιλικό δίτερμα
i

@intime

Αρης: Πάει Βικελίδης για… φιλικό δίτερμα

Ξεμούδιασμα με οικογενειακό διπλό στο Βικελίδης για τους ποδοσφαριστές του Αρη.

Η ματαίωση του φιλικού με την Μπότεφ που είχε προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 110 χρόνων απο την ίδρυση του Αρη, ανάγκασαν τον Ακη Μάντζιο να αναπροσαρμόσει κια πάλι το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο ελληνας τεχνικός αποφάσισε η αυριανή προπόνηση να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα και όχι στο προπονητικό κέντρο για δυο λόγους. Ο πρώτος για να σπάσει η καθημερινή ρουτίνα στο Ρύσιο και ο δεύτερος προκειμένου να διεξαχθεί ένα προπονητικού χαρακτήρα οικογενειακό διπλό που θα θυμίζει φιλικό. Σκοπός του 54χρονου τεχνικού είναι να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές και να δει ταυτόχρονα κάποια πράγματα που δούλεψε τις τελευταίες μέρες στο τακτικό κομμάτι. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν λογικά όλοι οι ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου το πρόγραμμα περιλάμβανε για τους ποδοσφαιριστές (ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και αμυντικής μετάβασης και παιχνίδι κατοχής μπάλας).

Το Σαββατοκύριακο ο Μάντζιος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και τη ΔΕυτερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και παράλληλα θα δώσουν το παρών και στην γιορτή για τα 110 χρόνια στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Άρης: Από Γενάρη… καλοκαίρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 19.03.2024

Άρης: Από Γενάρη… καλοκαίρι

Ο Αρης έχει κρατήσει... ζεστούς αρκετούς από τους υποψήφιους στόχους που είχε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σκοπεύει να τους ενεργοποιήσει το καλοκαίτι. Πως το κύπελλο θα καθορίσει τους στόχους.