Συγκίνηση και ενθουσιασμός για τον Νίκο Γκάλη στην ομογένεια

Νίκος Γκάλης

i

© Intime

Συγκίνηση και ενθουσιασμός για τον Νίκο Γκάλη στην ομογένεια

Τι αναφέρουν στην ελληνική ομογένεια για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Προσμονή και ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους κόλπους της ελληνικής ομογένειας του Σικάγο η παρουσία του Νίκου Γκάλη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά από επτά χρόνια. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής – και μέλος του Hall of Fame – θα δώσει μια ξεχωριστή αίγλη στην γιορτή του Γενικού Προξενείου, η οποία είναι ανοικτή σε όλο τον ελληνισμό της περιοχής και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, η ιστορική ομογενειακή εφημερίδα: «Σύμφωνα με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκη, κάθε χρόνο το Γενικό Προξενείο, με αφορμή την 25η Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση, κατά την οποία επιλέγει να φωτίσει μια άλλη πλευρά της σύγχρονης Ελλάδας και τιμά τους πρωταγωνιστές του σήμερα. Πέρσι το κεντρικό θέμα ήταν «οι σύγχρονοι ήρωες», ενώ φέτος το επίκεντρο είναι «ο ελληνικός αθλητισμός». Σε αυτό το πλαίσιο, ουδείς καταλληλότερος από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη, για να παραστεί ως άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού.

Συγκλονιστικές στιγμές στο «Αλεξάνδρειο» για τον Ιωαννίδη - Γκάλης: «Με μία λέξη ο "Ξανθός" ήταν...» (pics, vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:57 - 06.10.2023

Συγκλονιστικές στιγμές στο «Αλεξάνδρειο» για τον Ιωαννίδη - Γκάλης: «Με μία λέξη ο "Ξανθός" ήταν...» (pics, vid)

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη. Η οικογένεια του Άρη βρέθηκε σύσσωμη έξω από το «Αλεξάνδρειο» εκεί που τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του «ξανθού» του ελληνικού μπάσκετ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.

Μάλιστα, ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα, με τους ομογενείς του Σικάγο να έχουν ανταποκριθεί με συγκίνηση και ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Γενικού Προξενείου και θα προσέλθουν για να γνωρίσουν από κοντά τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και να συνδιαλλαγούν με ένα «τέκνο της Ομογένειας των ΗΠΑ», ο οποίος επέστρεψε και έλαμψε στην πατρίδα του».

Ο Νίκος Γκάλης υποδέχθηκε τον Βασίλη Τολιόπουλο σε μια συνάντηση γεμάτη... Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:05 - 20.03.2024

Ο Νίκος Γκάλης υποδέχθηκε τον Βασίλη Τολιόπουλο σε μια συνάντηση γεμάτη... Άρη

Παλιές και νέες δόξες του Άρη σε κοινή φωτογράφιση. Ο Νίκος Γκάλης είχε συνάντηση με τον Βασίλη Τολιόπουλο με τους δύο άνδρες να τα λένε σε μια συνάντηση με έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο.