Με αυτές τις ποινές κινδυνεύει ο Ολυμπιακός Β΄
i

© intime

Με αυτές τις ποινές κινδυνεύει ο Ολυμπιακός Β΄

Sportal newsroom 18:24 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 19.12.2022

Ο Ολυμπιακός Β΄ αποχώρησε από το «Ελ Πάσο» ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι απέναντι στην Athens Kallithea και κινδυνεύει να τιμωρηθεί.

Ο Ολυμπιακός Β΄ αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Athens Kallithea, με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών. Η αποχώρηση των Πειραιωτών από το παιχνίδι αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις καθώς οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να τιμωρηθούν σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός Β' αποχώρησε, οριστική διακοπή στο ματς με την Καλλιθέα - Οι φάσεις που διαμαρτύρεται (vids)
SUPER LEAGUE 2

16:43 - 19.12.2022

Ο Ολυμπιακός Β' αποχώρησε, οριστική διακοπή στο ματς με την Καλλιθέα - Οι φάσεις που διαμαρτύρεται (vids)

Ο Ολυμπιακός Β΄ αποφάσισε να μην βγει στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καλλιθέα, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις των διαιτητών. Οριστική η διακοπή στο ματς.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ εάν κάποια ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, προβλέπεται ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πέντε από την επόμενη, καθώς και χρηματική ποινή από είκοσι έως διακόσιες χιλιάδες ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, οι οποίες περιέρχονται στη διοργανώτρια.