Είδαν Ολυμπιακό Β’ οι εκπρόσωποι του Ροντινέι
i

Ολυμπιακός Β' / © Intime

Είδαν Ολυμπιακό Β’ οι εκπρόσωποι του Ροντινέι

Διονύσης Βερβελές 21:41 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 13.12.2022

Δεν... βιάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα οι εκπρόσωποι του Ροντινέι. Βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον ΠΑΟ Ρουφ, τσεκάροντας τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Οκκά.

Στο γήπεδο της Καλλιθέας βρέθηκαν οι εκπρόσωποι του γραφείου του Ροντινέι. Τι είδαν; Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τον ΠΑΟ Ρουφ που ανέδειξε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 2-0.

Οι ατζέντηδες του Βραζιλιάνου μπακ που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025 με τον Ολυμπιακό, βρήκαν την ευκαιρία και είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Οκκά.

Φυσικά και δεν υπάρχει κάτι… άμεσο στα πλάνα τους, αλλά είναι ένα γραφείο που κοιτάζει και ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε πως είναι το ίδιο γραφείο που άνηκε ο Ραφίνια, ένας μπακ που έγραψε τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός παρότι έλυσε τη συνεργασία μαζί του μήνα Ιανουάριο, κράτησε καλές σχέσεις και αυτό αποτυπώθηκε και τώρα, στη μεταγραφή του Ροντινέι.

Με το ίδιο γραφείο μάνατζερ έγινε η μεταγραφή του πρώην μπακ της Φλαμένγκο, ενώ και ο Ραφίνια μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον νέο αμυντικό των Πειραιωτών που θα κληθεί να σηκώσει το δύσκολο έργο της δεξιάς πλευράς που τόσο έχει «ταλαιπωρηθεί» τα τελευταία χρόνια.