Με δίτερμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Στιγμιότυπο από το σημερινό δίτερμα

i

www.pao.gr

Με δίτερμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:39 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 20.03.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν την Τετάρτη τις προπονήσεις σε πιο έντονους ρυθμούς και με εννιά διεθνείς να είναι απόντες.

Αυτές τις μέρες το «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν είναι τόσο πολυσύχναστο όσο συνήθως. Πάντα σε ότι αφορά τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του ο Φατίχ Τερίμ.

Εννιά ποδοσφαιριστές λείπουν από το Κορωπί, αφού έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Ανεπίσημες σε φιλικά, με εξαίρεση την Ελλάδα που παίζει στο Final 4 του Nations League και διεκδικεί την πρόκριση στο Euro 2024.

Επίσης, οι ανέτοιμοι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ συνεχίζουν να γυμνάζονται μόνοι τους. Ο Κροάτης στόπερ νιώθει καλύτερα και ίσως να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του, πριν το τέλος της εβδομάδας. Για τον αρχηγό του Τριφυλλιού η κατάσταση παραμένει πιο ρευστή.

Οι «πράσινοι» που πήραν μέρος στην προπόνηση, ακολούθησαν πιο εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Με ανάλογη ένταση θα εξακολουθήσει ο προγραμματισμός του Τερίμ μέχρι το Σαββατοκύριακο.

O Φώτης Ιωαννίδης σκέφτεται μόνο... νταμπλ και Euro
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:34 - 20.03.2024

O Φώτης Ιωαννίδης σκέφτεται μόνο... νταμπλ και Euro

Παρά τον ντόρο γύρω από το όνομα του, τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ και την παρέλαση των ξένων σκάουτς, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν αποπροσανατολίζεται από τους στόχους που έχει θέσει με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τετάρτης 20/3: «Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με ασκήσεις δύναμης στο γήπεδο και rondo, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν».