Δούκας για Βοτανικό: «Με μένα το γήπεδο θα γίνει»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

i

Intime

Δούκας για Βοτανικό: «Με μένα το γήπεδο θα γίνει»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:31 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 20.03.2024

O Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας δήλωσε βέβαιος ότι επί δημαρχίας του, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τη νέα έδρα του στο Βοτανικό.

Η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας υπό τον Χάρη Δούκα, προσπαθεί να ξεπεράσει τις αρρυθμίες και να δρομολογήσει την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού και την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης στο σύνολο της.

Η εξασφάλιση πόρων από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, για να συνεχιστεί ο καθαρισμός του οικοπέδου στο Βοτανικό, είναι πολύ σημαντική για το έργο. Γιατί εδώ και δύο μήνες, οι εργασίες έχουν διακοπεί επειδή εξαντλήθηκε η προηγούμενη χρηματοδότηση των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το επιτελείο του Χάρη Δούκα επιμένει πως θα ληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προκύπτουν. Έστω και με καθυστέρηση, όπως συνηθίζεται στην ελληνική γραφειοκρατεία.

Πάντως, ο Δήμαρχος Αθηναίων δηλώνει βέβαιος ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα αποπερατωθεί στη διάρκεια της θητείας του. Αυτό το μήνυμα απεύθυνε στον κόσμο του Τριφυλλιού, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «worldenergynews.gr».

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δίνει συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση
ΣΠΟΡ

18:32 - 13.03.2024

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δίνει συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση

Οι επιπλοκές στην υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και η ανοιχτή επιστολή 681 μελών με κατηγορίες προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έφεραν κινητοποίηση με τη διενέργεια συνέντευξης Τύπου για την παροχή απαντήσεων.

«Με εμένα το γήπεδο θα γίνει» τόνισε εμφατικά ο Χάρης Δούκας. Σε ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα της παράδοσης της εγκατάστασης, ο Δούκας επιστράτευσε τη διπλωματία για μην εκτεθεί με ημερομηνίες: «Το χρονοδιάγραμμα πρέπει να το δούμε εξειδικευμένα και συγκεκριμένα, μόλις μπουν οι μπουλντόζες».

Οι δηλώσεις του κυρίου Δούκα πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο της παρουσίασης του σχεδίου «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» που αφορά τη συνεργασία του Δήμου της πρωτεύουσας της Ελλάδας με όμορους Δήμους σε ενεργειακά θέματα.