Ο Ντραγκόβσκι δήλωσε έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Ο Ντραγκόβσκι δήλωσε έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:41 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 19.03.2024

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι αποθεραπεύτηκε από τον μυϊκό τραυματισμό και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Συνέχισαν να γυμνάζονται μόνοι οι Σένκεφελντ και Γεντβάι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το απόγευμα της Τρίτης, μετά το τετραήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος έμαθε και ένα ευχάριστο νέο, νωρίτερα απ’ ότι το ανέμενε με βάση τον αρχικό προγραμματισμό.

Διότι ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι αποθεραπεύτηκε από τον μυϊκό τραυματισμό και ενσωματώθηκε στην προπόνηση. Ο Πολωνός γκολκίπερ θα είναι πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΟΚ τη 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Από την άλλη, συνεχίζουν να γυμνάζονται μόνοι τους οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι. Οι δύο στόπερ νιώθουν καλύτερα, αλλά δεν θα πιεστούν και θα επανέρθουν σε φουλ ρυθμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παρότι απουσιάζουν εννιά διεθνείς, ο Τερίμ θα ανεβάσει την ένταση αυτή την εβδομάδα, αφού είχε χαλαρώσει τον ρυθμό την προηγούμενη. Ο Τούρκος θα δουλέψει και στη φυσική κατάσταση, για να τονώσει την ενέργεια των παικτών του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τρίτης: «Την πρώτη προπόνηση μετά το τετραήμερο ρεπό έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, fun game και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρές εστίες. 

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν».