Με δύο προβλήματα στο Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ!

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Με δύο προβλήματα στο Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:33 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 04.11.2023

Εκτός ντέρμπι με Ολυμπιακό έμειναν οι Άλι Σαμάτα και Αντρέ Βιεϊρίνια από πλευράς ΠΑΟΚ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμή για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Πιο συγκεκριμένα, ο Άλι Σαμάτα έμεινε εκτός καθώς υποφέρει από ωτίτιδα με πυρετό!

Όσον αφορά τον Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε εκτός λόγω του μυϊκού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Ώρα αντίδρασης για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στον Πειραιά για να παλέψει κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η προπόνηση του Σαββάτου (04.11) στη Νέα Μεσημβρία, που διεξήχθη σε… μικτές συνθήκες, καθώς ξεκίνησε με δυνατή βροχή κι ολοκληρώθηκε με ήλιο και ζέστη, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Άλι Σαμάτα ταλαιπωρείται από ωτίτιδα με πυρετό, έμεινε εκτός προπόνησης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς κι ο Φιλίπε Σοάρες που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.