Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportal: Με κόσμο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

«Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportal: Με κόσμο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 12:34 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 04.11.2023

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε ότι απαιτείται τελεσίδικη ποινή κι έτσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα γίνει οριστικά με κόσμο!

Τη στιγμή που αρκετός κόσμος έψαχνε να δει και να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα αυτό, το Sportal σας είχε ενημερώσει μία ημέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην εκπομπή Sportal Monday Live. Όποια και αν θα ήταν η απόφαση της εκδίκασης το ματς Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ θα γινόταν με κόσμο.

Αυτό επιβεβαίωσε και η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, η οποία συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου (04/11) κι αποφάσισε ότι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (03/11) αντέδρασε και ζήτησε να αποσαφηνιστεί από την Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή) ποια ερμηνεία από το 2020 είναι ορθή. Ο Δικέφαλος, στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την αποστολή επιστολής στην ΕΠΟ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πάγια θέση μας είναι πως οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να γίνονται μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα και ως εκ τούτου είναι ευπρόσδεκτη η τυχόν διεξαγωγή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής με φιλάθλους»

Τελικά, η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε το Σάββατο το πρωί για το αν θα είναι με ή χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τελικά αποφασίστηκε ότι το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Το σκεπτικό είναι πως τόσο καιρό γινόταν λανθασμένη ερμηνεία του κανονισμού. Δηλαδή, για να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση (στην προκειμένη κεκλεισμένων των θυρών), θα έπρεπε να υπήρχε τελεσίδικη και καταδικαστική απόφαση για τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε αυτό, το ντέρμπι θα γίνει με κόσμο κανονικά στις εξέδρες του Καραϊσκάκης.