Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Διονύσης Βερβελές 10:02 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 04.11.2023

Από τον Ανιγκό στον Μαρτίνεθ, οι δεκαπέντε μεταγραφές και οι επτά που έμειναν…

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο του Φαλήρου μετά από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα μετά από τις 5 Απριλίου του 2023, όταν τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν παίξει στο Καραϊσκάκη για τα playoffs του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1. Ένα ματς το οποίο ήταν αρκετά ιδιαίτερο για τους «ερυθρόλευκους». Διότι στον αγώνα αυτόν είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Ζοζέ Ανιγκό μετά από τη λύση συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Μίτσελ.

Ο Γάλλος είχε κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού και η ομάδα του Πειραιά παρά το γεγονός ότι είχε μείνει πίσω στο σκορ με 0-1, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-1! Από τότε μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει αρκετά, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά στον τρόπο που αγωνίζεται και στη γενική του φιλοσοφία. Πάμε, λοιπόν, να δούμε λίγο πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός και τι νέο υπάρχει από το ντεμπούτο του Ζοζέ Ανιγκό μέχρι σήμερα...

Πρώτα απ' όλα, άλλος προπονητής

Φυσικά από τότε αυτό που έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό, είναι το πρόσωπο στην άκρη του πάγκου. Βασικά σχεδόν όλα τα πρόσωπα έχουν αλλάξει αναφορικά με το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων». Ο Ζοζέ Ανιγκό από το καλοκαίρι επέστρεψε στη θέση που είχε και πριν στον σύλλογο, δηλαδή διευθυντής της ακαδημίας και στην τεχνική ηγεσία είναι επίσης από το καλοκαίρι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός κόουτς έχει αλλάξει αρκετά την ομάδα του Πειραιά, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και τον τρόπο που πλέον αντιμετωπίζει τα ματς. Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι πλέον το ποδόσφαιρο που βγάζει ο Ολυμπιακός στο χορτάρι «γεμίζει» τον κόσμο του, όπως έγινε και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη, στο οποίο νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 2-1.

Οπότε έχουμε σίγουρα αλλαγή προπονητή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη...

Έκανε 15 μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Πέρα από την τεχνική ηγεσία, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι και στο έμψυχο δυναμικό του. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν μέσα στο καλοκαίρι στην απόκτηση 15 ποδοσφαιριστών! Ένας αριθμός αρκετά μεγάλος και το «λίφτινγκ» αυτό που έγινε στο ρόστερ θυμίζει αρκετά την κίνηση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός το πρώτο καλοκαίρι του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα, τότε που είχε αποφασίσει η διοίκησή του και ο πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης, να αλλάξει πολλά πράγματα και το έκανε.

Μόλις επτά ίδιοι παίκτες στο ρόστερ!

Σε σχέση με τον αγώνα που είχε δώσει ο Ολυμπιακός τον Απρίλιο απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μόλις επτά ποδοσφαιριστές βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» απ' αυτούς που είχαν αγωνιστεί τότε στη νίκη με 3-1. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού τότε ήταν η εξής: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μπακαμπού και ως αλλαγή είχαν χρησιμοποιηθεί οι Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Βρουσάι. Απ' αυτούς στο φετινό ρόστερ είναι οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Βρουσάι.

Φύλλο καταγραφής ενεργειών από νοσηλευτή το έγγραφο που παρουσιάστηκε για τον Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:00 - 03.11.2023

Φύλλο καταγραφής ενεργειών από νοσηλευτή το έγγραφο που παρουσιάστηκε για τον Χουάνκαρ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το έγγραφο που παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Χουάνκαρ και προέρχεται από το «Υγεία», είναι το φύλλο καταγραφής ενεργειών για έναν ασθενή.

Συνολικά επτά παίκτες δηλαδή, εκ των οποίων αυτήν τη στιγμή οι Μπιέλ, Ελ Αραμπί και Βρουσάι δε θεωρούνται από τους βασικούς της ομάδας, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο έχει αλλάξει και η ενδεκάδα του Ολυμπιακού μέσα σε λίγους μήνες...

Για την ιστορία τα γκολ των «ερυθρόλευκων» στη νίκη με 3-1 στο Καραϊσκάκη, είχαν βάλει οι Μπακαμπού, Μασούρας και Ελ Αραμπί.