Με ένα απλό και μόνο ντύσιμο, η γυναίκα του Μέσι μάζεψε όλα τα «like» στο Instagram

Αντονέλα - Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι & Αντονέλα Ροκούζο/©Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images/Ideal Images

Με ένα απλό και μόνο ντύσιμο, η γυναίκα του Μέσι μάζεψε όλα τα «like» στο Instagram

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:16 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Αντονέλα η οποία μετράει 34,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, μάζεψε σχεδόν 4 εκατομμύρια likes με ένα σχετικά πολύ απλό ντύσιμο.

Η Αντόνελα Ροκούζο είναι λάτρης της μόδας και δεν το έκρυψε ποτέ αυτό. Πρόσφατα μάλιστα πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετατρέψει το χόμπι της αυτό σε επάγγελμα. Η γυναίκα του Αργεντίνου σούπερ σταρ, μετράει 34,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και πολύ συχνά της αρέσει να ανεβάζει φωτογραφίες με το καθημερινό ντύσιμό της.

Πριν λίγες μέρες, η Αντονέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ όπου φαίνεται να περπατάει στους δρόμους της «Πόλης του Φωτός» ή αλλιώς στους δρόμους του Παρισιού, φορώντας ένα ντύσιμο σχετικά απλό σε σχέση με αυτά που έχει συνηθίσει να προβάλλει στο κοινό της.

Τα ρούχα που φόραγε ήταν από την Alo Yoga, μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει βάλει βάλει αρκετές φορές την γυναίκα του Μέσι να τα διαφημίσει είτε σε επαγγελματικές φωτογραφίες είτε όπως έκανε τώρα, ανεβαάζοντας μια απλή φωτογραφία στο προφίλ της.

Αναμφίβολα, η Αντονέλα ζει μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είδε τον άντρα της πριν λίγους μήνες να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ με την φανέλα της Αργεντινής και πλέον έκανε επάγγελμα το χόμπι της. Διαχειρίζεται επίσης την Enfants, μια μάρκα παιδικών ρούχων όπου εργάζεται με την αδερφή της και τη μητέρα της.