Με Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο και ακόμα πέντε απουσίες η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Με Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο και ακόμα πέντε απουσίες η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Κώστας Τσίλης 20:09 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 12.04.2023

Με τον Μουκουντί να επιστρέφει αλλά τον Αραούχο, τον Τζαβέλλα, τον Άμραμπατ, τον Φαν Βέερτ και τον Σιντιμπέ να μένουν εκτός, θα πάει η ΑΕΚ στην αυριανή ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

Μετά το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Σέρχιο Αραούχο, οι απουσίες της ΑΕΚ έγιναν ξανά μπόλικες για την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ωστόσο έχει σημασία για τον Ματίας Αλμέιδα, το γεγονός πως επέστρεψε στην αποστολή ο Αρόλντ Μουκουντί. Και πιθανότατα θα είναι και βασικός. 

Για το αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί ο Αλμέιδα να υπολογίζει τον Αραούχο, ο οποίος έχει ζημιά στο γόνατο και μένει να φανεί το μέγεθος της. Όπως επίσης δεν υπολογίζει και τον Άμραμπατ και τον Σιντιμπέ, αλλά και τον Τζαβέλλα που μετά από τα συνεχόμενα 90άλεπτα χρειάστηκε να μείνει εκτός της αυριανής μάχης. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Φαν Βέερτ, διότι προφανώς ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι στο Φάληρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί, Μήτογλου, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες, Τσούμπερ, Γκαρσία, Κοσίδης.