Αυτοί που άλλαξαν την μοίρα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, «βλέπουν» ενδεκάδα για το Φάληρο
i

Πέτρος Μάνταλος, Πάολο Φερνάντες, Στίβεν Τσούμπερ/©intime

Αυτοί που άλλαξαν την μοίρα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, «βλέπουν» ενδεκάδα για το Φάληρο

Κώστας Τσίλης 08:07 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:07 - 11.04.2023

Ο Αλμέιδα είναι δεδομένο πως στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα κάνει αλλαγές και οι τέσσερις παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στο ματς με τον Άρη είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα στη σεζόν, ομάδα πρωταθλήματος και κυπέλλου δεν υπάρχει για την ΑΕΚ. Ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνει ξανά αλλαγές στην ενδεκάδα στην αυριανή ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Κάτι που δεν έχει να κάνει καθόλου με 3-0 του πρώτου αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά αποκλειστικά και μόνο με την ανάγκη για διαχείριση. 

Προφανώς και είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις ως προς το αγωνιστικό πλάνο. Πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο Αλμέιδα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε χθες υπήρχε αποφόρτιση μετά το ματς με τον Άρη και μόνο στη σημερινή τελευταία προπόνηση μπορεί να γίνει κάπως δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Πάντως η αλήθεια είναι πως και οι τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ που μπήκαν την Κυριακή στο ματς με τον Άρη, άλλαξαν την εικόνα και οδήγησαν στη νίκη, είναι υποψήφιοι για να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα του ημιτελικού στο Φάληρο. 

Ευθεία επίθεση ΑΕΚ σε Παναθηναϊκό: «Δεν έχετε μπέσα, θα σκύψετε ξανά ώστε να γίνει πάλι ο σβέρκος σας ΚΟΚΚΙΝΟΣ – Καθοδηγείτε ένα τσούρμο σφουγγοκωλάριους στον Τύπο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:55 - 10.04.2023

Ευθεία επίθεση ΑΕΚ σε Παναθηναϊκό: «Δεν έχετε μπέσα, θα σκύψετε ξανά ώστε να γίνει πάλι ο σβέρκος σας ΚΟΚΚΙΝΟΣ – Καθοδηγείτε ένα τσούρμο σφουγγοκωλάριους στον Τύπο»

Με κατά μέτωπο επίθεση στον Παναθηναϊκό με σκληρούς χαρακτηρισμούς, απάντησε η ΑΕΚ στην επιστολή των "πράσινων" προς την ΕΠΟ

Πρώτος στην... σειρά ο Στίβεν Τσούμπερ. Με τα δυο τρομερά γκολ που έβαλε την Κυριακή και έκρινε το ματς, είναι ποδοσφαιρικά αδύνατον να μείνει εκτός ενδεκάδας. Από κοντά και ο Πέτρος Μάνταλος με τον Πάολο Φερνάντες. Αμφότεροι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι με τον Άρη από την στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο και επίσης έχουν πιο φρέσκα πόδια, απ' αυτούς που είχαν ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Και φυσικά ο Ορμπελίν Πινέδα που όχι μόνο ήταν καλός στο κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά πήρε και τις ανάσες του καθότι δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα. 

Αυτοί οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, συν τον Μιλάντ Μοχαμάντι που επίσης μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Άρη αλλά στις καθυστερήσεις, "βλέπουν" ενδεκάδα για τον αυριανό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο τους ρόλους που θα πάρουν στο γήπεδο, θα τους καθορίσει το σχήμα στο οποίο θα καταλήξει ο Αλμέιδα και στις υπόλοιπες επιλογές για την ενδεκάδα. Κάτι που πριν από την τελευταία προπόνηση, αποτελεί γρίφο.