Προπονήθηκε ο Μουκουντί και... τρέχει για την ρεβάνς του Κυπέλλου στο Φάληρο
i

Αρολντ Μουκουντί/©intime

Προπονήθηκε ο Μουκουντί και... τρέχει για την ρεβάνς του Κυπέλλου στο Φάληρο

Κώστας Τσίλης 18:27 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 11.04.2023

Ο Μουκουντί μπήκε ήδη από σήμερα ξανά σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της ΑΕΚ και έχει ελπίδες ακόμα και να προλάβει την ρεβάνς του κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

Το δίδυμο του Βίντα με τον Τζαβέλλα τα πήγε εξαιρετικά και στα τρία ματς που έπαιξε με ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη. Ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να δει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και τον Αρόλντ Μουκουντί να επιστρέφει στην... μάχη. Κάτι που μπορεί να γίνει ακόμα και την Τετάρτη στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. 

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε σήμερα κανονικά. Κάτι που θα γίνει και στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από το ματς στο Φάληρο. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως με μόλις δυο κανονικές προπονήσεις στα πόδια του, ο Μουκουντί δεν θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς του. Ωστόσο από την άλλη μεριά ο Αλμέιδα χρειάζεται να κάνει ένα rotation στο κέντρο της άμυνας, με δεδομένο πως ο Τζαβέλλας και ο Βίντα έχουν παίξει σερί 90άλεπτα. 

Αγωνία στην ΑΕΚ με Αραούχο - Υποβάλλεται σε εξετάσεις, χάνει τον επαναληπτικό με Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:09 - 10.04.2023

Αγωνία στην ΑΕΚ με Αραούχο - Υποβάλλεται σε εξετάσεις, χάνει τον επαναληπτικό με Ολυμπιακό

Ο Αραούχο πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, αλλά για τον ίδιο όλα πήγαν στραβά στο ματς αυτό καθώς έχασε τα... άχαστα και χτύπησε και στο γόνατο και θα χρειαστεί εξετάσεις

Υπάρχει βεβαίως διαθέσιμος και ετοιμοπόλεμος και ο Μήτογλου, που έχει αποδείξει πως είναι απολύτως αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Όμως υπάρχει ένα δεδομένο ως προς τα δίδυμα στο κέντρο της άμυνας, που ο Αλμέιδα δεν το αλλάζει. Παίζουν μαζί ο Μουκουντί με τον Μήτογλου και ο Βίντα με τον Τζαβέλλα. Επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα δίδυμο Βίντα με Μήτογλου, παρά μόνο σε πολύ έκτακτες συνθήκες.