Με Πισάρο η ΑΕΚ στον Βόλο για το αποψινό φιλικό
i

Ροντόλφο Πισάρο/intime

Με Πισάρο η ΑΕΚ στον Βόλο για το αποψινό φιλικό

Κώστας Τσίλης 10:44 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 23.07.2023

Ο Πισάρο ταξιδεύει κανονικά στον Βόλο για το αποψινό φιλικό στο Πανθεσσαλικό και είναι πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής

Είναι αλήθεια πως το αποψινό (21:00) φιλικό της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο, έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες που δεν το καθιστούν ως το πιο ενδιαφέρον. Υπό την έννοια πως αφενός η Ένωση θα έχει μπόλικες απουσίες καθώς θα λείψουν και ο Πινέδα (που φτάνει απόψε στην Ελλάδα) και ο Γκατσίνοβιτς και ο Μάνταλος. Και αφετέρου γίνεται σε μια μέρα που... καίει ο τόπος από τον καύσωνα. Παρόλα αυτά, η παρουσία του Ροντόλφο Πισάρο, δίνει έναν... τόνο ενδιαφέροντος. 

Δεν ασχολούνται καν στην ΑΕΚ με τα περί δήθεν συμφωνίας Λανς και Γκαρσία - «Είναι αστείο να συζητάμε, έχει συμβόλαιο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:27 - 23.07.2023

Δεν ασχολούνται καν στην ΑΕΚ με τα περί δήθεν συμφωνίας Λανς και Γκαρσία - «Είναι αστείο να συζητάμε, έχει συμβόλαιο»

Στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ασχοληθούν μ’ ένα δημοσίευμα περί συμφωνίας της Λανς μ’ έναν παίκτη που έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ταξιδεύει κανονικά αυτή την ώρα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ για τον Βόλο. Είναι η πρώτη του αποστολή, έστω και για φιλικό ματς, με την Ένωση. Στα πόδια του ο Πισάρο έχει ελάχιστες προπονήσεις, καθώς έπιασε δουλειά την προηγούμενη Τρίτη. Παρόλα αυτά, ζήτημα αγωνιστικής ετοιμότητας δεν έχει ο Μεξικανός, καθώς πριν έρθει στην Ελλάδα, έπαιζε κανονικά στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. 

Επομένως είναι πολύ πιθανό να δώσει ο Ματίας Αλμέιδα στον Πισάρο τα πρώτα του, έστω και ανεπίσημα, αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ. Άλλωστε πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι, που σηκώνει να αγωνιστεί και ποδοσφαιριστής που δεν έχει μπει 100% στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας. Και σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του Πισάρο στην αποστολή για το ματς στο Πανθεσσαλικό, θα βοηθήσει τον Μεξικανό και στην διαδικασία εγκλιματισμού στην ΑΕΚ.