Με Ρότα αλλά χωρίς Σιντιμπέ και χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για Ολυμπιακό
i

Λάζαρος Ρότα/©intime

Με Ρότα αλλά χωρίς Σιντιμπέ και χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για Ολυμπιακό

Κώστας Τσίλης 20:00 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 03.05.2023

Με τον Ρότα που έκανε (ελαφριά) προπόνηση και χωρίς τον Σιντιμπέ, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η σημερινή τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν κρίσιμη ως προς τις επιλογές που θα είχε διαθέσιμες ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Λάζαρος Ρότα πήγε στα Σπάτα και έκανε ελαφριά προπόνηση. Γι αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, αλλά τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Αντίθετα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με μόλις δυο προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από πολύ καιρό απουσίας λόγω του τραυματισμού, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα, δεν υπήρχαν εκπλήξεις στις επιλογές του Αλμέιδα. Κάτι που σημαίνει πρακτικά, πως δεν υπήρξε κάποια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή στη σημερινή προπόνηση, που να μην ήταν σε κατάσταση για να μπει στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι. Φυσικά θα πρέπει ο Αλμέιδα να περιμένει μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του ματς αύριο, για να διαπιστώσει την ετοιμότητα κάποιων παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις. 

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Αλμέιδα για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.