Με Χατζισαφί και Μουκουντί η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο, εκτός ο Πινέδα

Με Χατζισαφί και Μουκουντί η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο, εκτός ο Πινέδα

Κώστας Τσίλης 20:31 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 27.09.2023

Δυο επιστροφές και μάλιστα σημαντικές μετρά ο Αλμέιδα στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έμεινε εκτός για ξεκούραση ο Πινέδα

Με σχεδόν γεμάτο πλέον το "οπλοστάσιο" της, αλλά και με rotation για ανάσες σε Πινέδα και Μοχαμάντι, πηγαίνει η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε στην σημερινή προπόνηση και τον Αρόλντ Μουκουντί και τον Εχσάν Χατζισαφί να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ως εκ τούτου, συμπεριέλαβε αμφότερους στην αποστολή για το αυριανό ματς. 

Μάλιστα, με δεδομένο πως ούτε ο Μουκουντί, ούτε ο Χατζισαφί αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, αλλά η απουσία τους είχε να κάνει με περιπέτεια υγείας, δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν ακόμα και θέση στο βασικό σχήμα. Εξάλλου ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά την περιπέτεια που πέρασε με την λοίμωξη από βακτήριο σε τρόφιμο, ενώ ο Ιρανός μπακ ξεπέρασε το κτύπημα στο κεφάλι στο ματς με την Μπράιτον. 

Αντίθετα εκτός αποστολής από το αυριανό ματς άφησε ο Αλμέιδα και τον Ορμπελίν Πινέδα και τον Μιλάντ Μοχαμάντι. Προφανώς για λόγους rotation και ξεκούρασης. Κάτι που ειδικά ο Μεξικανός χαφ είχε πολύ ανάγκη. Επίσης εκτός έμεινε ξανά και ο Ντομαγκόι Βίντα. Παρόλο που και ο Κροάτης στόπερ πηγαίνει καλά. Όμως ακόμα δεν ήταν έτοιμος να ανεβάσει στροφές και να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Μένει να φανεί αν αυτό μπορεί να γίνει εγκαίρως, για να επιστρέψει στο ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Παρότι ο μεγάλος στόχος του Βίντα, είναι το παιχνίδι με τον Άγιαξ.